Ванкувер2022 🇺🇦
-
Пришло недавно меньше чем за 7 дней, мне месяц назад за 3 дня
-
Тут декілька днів тому мене вже закидували какашками, бо моє розуміння ситуації та ті приклади, яких я надивився абсолютно не стикуються з картиною світу, що мають деякі новоприбулі. Свого часу я дуже сильно копався у цій темі. Було багато нервів, сподівань та розчарувань. Звістно з того часу дещо вже змінилось. Але точно зміни ті не в бік полегшення у найбажаніших провінціях Канади. Тут є ще один делікатний момент. Люди йдуть до міграційних консультантів або адвокатів а ті за декілька сотень з радістю грузять їм повні вуха щастя. Біда тільки в тому, що цю хитру братву кормить саме процес а не результат. Чим довше він буде тягтись, тим більше з клієнта витягнуть. Я справді хотів би бачити тут більше саме українців успішних та багатих. Людина запитала де легше отримати резидентство, я дав відповідь в якій впевнений на сто відсотків. Вище я викладав посилання на таблицю з провінційними програмами. Бажючі можуть спробувати розібратись. Ще є статистика з кількістю населення, річні квоти провінції та кількості заяв бажаючих. Це все фактори, які мають значення. Вже не пам‘ятаю всих деталей. Вразила цифра по Онтаріо. Там кількість іноземних студентів, що кожного року закінчують місцеві виші більше ніж квота провінції. Чи треба уточнювати, що додому майже ніхто з них не поспішає а у еміграційному процесі вони матимуть об‘єктину серьйозну перевагу. Як людина вже в Канаді міняти провінцію піздно. Як ще думає куди саме їхати, то тут ще є можливість полегшити свою долю
-
Якщо вам цікаво телефонуєте за номером , який вказаний в бланку , навіть якщо ви потрапите по голосовим підказкам не в відділ, який займається поверненням по cuaet , вони вас перенаправляють, далі диктуєте оператору свій номер страхівки і вони вам кажуть на якому етапі ваша заявка !
-
Доречі про мед.комісію (повернення коштів). Я тільки що їм телефонувала ! Лист відправила 4 го жовтня . Вони перевірили та й сказали , що отримали 21 жовтня , а вже з 21 жовтня потрібно 4-6 тижнів чекати , щоб отримати повернення. Такі терміни. Доречі, відправляла я копії чеків, і трьох членів сім‘ї в одному конверті , але для кожного заповнювала бланк на повернення
-
Вітаю. Я ось тільки що здала. Грошей ніде не брали, все до МСП відправили
-
Fido був, норм наче. Зараз з Bell. Покриття хороше, і досить не погана пропозиція (безлім дзвінки, смс, 15 гіг, я кщо перевищуєш - - безлім але з 3g за 50$). Але від кастомер сервісу тяжко щось добитись
-
Ще три роки тому BC була дуже доступною провінцією для імміграції, багато LMIA пропонували роботодавці. А тут ще багато залежить від програми на яку ви подастесь, тому у кожного свій шлях. Ми наприклад приїхали до Альберти чоловіка звільнили бо не було роботи у роботодавця. Ото був треш.