Ванкувер2022 🇺🇦
-
Якщо вам цікаво телефонуєте за номером , який вказаний в бланку , навіть якщо ви потрапите по голосовим підказкам не в відділ, який займається поверненням по cuaet , вони вас перенаправляють, далі диктуєте оператору свій номер страхівки і вони вам кажуть на якому етапі ваша заявка !
-
Доречі про мед.комісію (повернення коштів). Я тільки що їм телефонувала ! Лист відправила 4 го жовтня . Вони перевірили та й сказали , що отримали 21 жовтня , а вже з 21 жовтня потрібно 4-6 тижнів чекати , щоб отримати повернення. Такі терміни. Доречі, відправляла я копії чеків, і трьох членів сім‘ї в одному конверті , але для кожного заповнювала бланк на повернення
-
Вітаю. Я ось тільки що здала. Грошей ніде не брали, все до МСП відправили
-
Fido був, норм наче. Зараз з Bell. Покриття хороше, і досить не погана пропозиція (безлім дзвінки, смс, 15 гіг, я кщо перевищуєш - - безлім але з 3g за 50$). Але від кастомер сервісу тяжко щось добитись
-
Ще три роки тому BC була дуже доступною провінцією для імміграції, багато LMIA пропонували роботодавці. А тут ще багато залежить від програми на яку ви подастесь, тому у кожного свій шлях. Ми наприклад приїхали до Альберти чоловіка звільнили бо не було роботи у роботодавця. Ото був треш.