Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всем привет. Друзья, нужен совет. Возможно кто-то сталкивался. Прошел собеседование и прошел довольно таки не плохо. Сказали что обязательно дадут фидбек. Прошло 10 дней, естественно ответа нет. Понимаю что в моем селе, где я нахожусь все не сильно торопятся. Но всё же эта позиция последняя и единственное, что меня тут держит. Нет - прощай Порт Альбени. Не хочется тянуть резину и просиживать задницу. Вопрос. Как мягко поинтересоваться у HR о результатах собеседования? Достаточно ли написать такое? Hello xxx! On xxx, we met for an interview regarding the position of xxx. Working in this position is extremely interesting for me, and therefore I would like to know the results of the interview. Thanks in advance for your reply and for your time.
-
Доречі, можливо комусь буде у пригоді. Тут зведена в одному місті корисна внформація по всим провінціям. Ціни на рент, нажаль, вже застаріли docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/view?fbclid=IwAR0opfUgrN19mAGc4kTCUIOEuYdOhdAVwx_beXVEzQ9ycIxmLpDg6FnmT2U#gid=315561760
-
$17.5 до налогов. Работа скучная и однообразная, зато можно танцевать на рабочем месте😁
-
Це насправді цікаве питання. Люди зазвичай не дуже хочуть ділитись думками на цю тему. Обов‘язково знайдеться хтось, зто стане називати вас расистом. Мононаціональні райони існують майже у всих великих містах. У GVA найбільш чітко окреслені це китайський Річмонд та індійский ( пенджабский) Суррей. Така реальність це не гарно, ні погано. Люди, що у великих кількостях приїздять із однієї країни селяться у одному місці і мимоволі або свідомо будують на новому місті частину своєї батьківщини. Це в першу чергу стосується мови, культури, релігії, взаємодії між людьми. Формується закрита спільнота зі своїми специфічними взаємовідносинами. Комусь справді так комфортніше. Все це підпадає під поняття гетто , але це слово зазвичай не вживають, бо воно має негативний відтінок. Тому, як ви селитесь у такому районі, будьте готові зіткнутись з деякими культурними особливостями , які можуть здатись незвичними. Так мене спочатку шокувало, що у тих же китайців є нормальним гучно чафкати, коли їси, ікати, та вибачаюсь, пердіти. Канадці можуть свистіти у заті, але не дай Боже спробувати сушити мокрий зонт розкритим. Я полюбляю китайську кухню і китайський квартал одне з моїх улюблених місць у SF. Але жити всередені цього колориту якось некомфортно. Ще один з суттєвих, для мене особисто, моментів це специфіка національної кухні деяких східних народів. Бувало влітку в саму спеку в апартментах без кондиціонера доводилось зачиняти вікна, коли «східні люди» починали готувати свої національні страви. Винести той сморід просто неможливо. Або сусід - китаєць при розкритих вікнах починав голосно лаятись з дружиною а потім її лупцювати. То їх специфічна модель поведінки і ні у кого, окрім мене, то не викликало жодного дискомфорту. Це все можливо деталі не першої ступіні важливості, а і з них теж складається життя
-
20 до податків
-
Вы мне уже очень нравитесь!!!!это так важно,находится в комфортном месте с близкими по духу людьми,хочу к вам,нахожусь в Чехии))))
-
www.canadawaydental.com/ Они в Бернаби Canada Way Dental +1 604-559-8001 maps.app.goo.gl/odSSaN9WuQDmgogD9?g_st=ic Что хорошо, что перед любой процедурой они озвучивают прайс, и в конце процедуры цены могут быть ниже. Сервис на высшем уровне. Работают 6 дантистов
-
Павел, делюсь контактом Льва. Он правда в Альберте, но он толковый механик, свое сто. Помогает советами и не только. Я с ним познакомилась как раз в момент переезда в Канаду. И благодаря его советам проехала 7к по Канаде готова ко всему и без приключений в дороге. Бонус: Украинский канадец, активно занимается волонтерством для новоприбывших. www.facebook.com/lev.ringel
-
Хочууу.