Ванкувер2022 🇺🇦
-
Просто пока не будет друзей и круга общения то везде как-то неприятно первое время. Дайте себе время, у меня на это ушло 6 месяцев. Но некоторые вобще 2 года на это потратили. Больше коммуникации со всемм вокруг. Человек существо социальное. Я ходила рассказывала всем что в Украине мы обнимаемся при встрече и целуемся как во Франции. Так и собрала возле себя круг тёплых людей которые готовы обниматься и целоваться. А после такого в любом поселении станет приятно жить
-
Доброго дня! Живу в Річмонді вже другий місяць і місто дуже подобається. Можно з'їздити в Барнабі чи Суррей для порівняння:) Якщо є якісь питання, можливо зможу відповісти. Буду рада.
-
Я зараз в Річмонді. Тимчасово живу в готелі. Мені тут не дуже комфортно. Можу детальніше в ПП розповісти що цікавить. До речі, хто є в Річмонді і не проти прогулятися тут на вихідних? Бо я тільки цього тижня приїхала у Канаду, майже нікого не знаю. Тому буду рада новим знайомствам)
-
Підтримую, цікавить
-
The severity index in Langley City in 2021 was 199.44, up from 175.8 the year before. Langley Township, meanwhile, had a crime severity index of 78.02, a decrease from 84.84 the year before, and the lowest level in several years. The average B.C. crime severity rate was 92.86, down from 97.35 the previous year.Aug 8, 2022
-
Преступность в Langley не хуже чем в Ванкувере
-
Тут всюди будуть свої плюси та мінуси. Доведеться обирати виходячі із власних можливостей, приорітетів та потреб. Суррей, окрім південної частини, населений переважно індусами, то вже дещо інша специфіка. Делта не дуже гарно з транспортним сполученням. Ленглі - високий рівень злочинності та не дуже гарне транспортне сполучення ( але через п‘ять років обіцяють побудувати метро), Барнабі, Порт Муді, Коквотлам - непогано, NW мені особисто не дуже сподобалось а хтось дуже любить це місто. North Van Знов таки проблеми з транспортом. Головне мати гроші та гарну роботу, тоді можна обирати. Бажаю успіху
-
Прилетели вчера и заняло все пол часа