Ванкувер2022 🇺🇦
-
Підтримую, цікавить
-
The severity index in Langley City in 2021 was 199.44, up from 175.8 the year before. Langley Township, meanwhile, had a crime severity index of 78.02, a decrease from 84.84 the year before, and the lowest level in several years. The average B.C. crime severity rate was 92.86, down from 97.35 the previous year.Aug 8, 2022
-
Преступность в Langley не хуже чем в Ванкувере
-
Тут всюди будуть свої плюси та мінуси. Доведеться обирати виходячі із власних можливостей, приорітетів та потреб. Суррей, окрім південної частини, населений переважно індусами, то вже дещо інша специфіка. Делта не дуже гарно з транспортним сполученням. Ленглі - високий рівень злочинності та не дуже гарне транспортне сполучення ( але через п‘ять років обіцяють побудувати метро), Барнабі, Порт Муді, Коквотлам - непогано, NW мені особисто не дуже сподобалось а хтось дуже любить це місто. North Van Знов таки проблеми з транспортом. Головне мати гроші та гарну роботу, тоді можна обирати. Бажаю успіху
-
Прилетели вчера и заняло все пол часа
-
Так
-
Річмонд досить дороге місто, населене переважно китайцями. Канада багатонаціональна країна, китайців та індусів багато всюди. Та у Річмонді вони складають десь 80%. Не можу сказати нічого поганого ні про одну із націй, та Вам, просто може бути некомфортно, якщо навколо будуть тільки одні лише китайці. Я жив там десь з півроку. У сина в класі було тільки двоє білих.
-
Доброе утро , как долго возвращаются средства с медицинского осмотра? У кого-нибудь есть практика?
-
Если у кого была практика, напишите пожалуйста
-
Спасибо большое!
-
підкажіть, будь ласка, на рахунок пологів у Канаді, страховка покриває?