Ванкувер2022 🇺🇦
-
А в чате вы давно, и я не понимаю почему вас тогда удивляет озвученное мною выше правило
-
Нет, срача не будет. Тут мы говорим на трех языках. Украинский, русский, английский. Тем кто хочет общаться только на украинском- есть уже давно созданные несколько чатов исключительно на украинском языке для виключно україномовних
-
Потому что вы в высказывании своей позиции, что нормально. Допускаете непонимание и негативную оценку позиции, мнения других. Хейт именно поэтому.
-
Знаєте, дійсно здивувало дуже саме таке відношення і відповіді. Навіть не фейсбуці писала, а хейту посипалося...
-
А за що мені любити російську культуру та росіян? Маю право обирати, що і хто мені подобається. Діти мають повне моральне право так само. І я не бачу чогось дивного в тому, що вони ненавидять росіян з їх керівником за те, що вони зробили і роблять, за те, що їх хрещений на нулі, за сльози в підвалі, за страх, за бажання кудись діти себе від всього цього, за розлуку з рідними, за сирени, за зруйноване житло… За все це. Ми ж тут теж маємо право на свою думку і своє ставлення.
-
Обсуждение этого вопроса - не тематика чата.
-
Діло не в тому якою мовою ви пишете, я знаю правила групи. Я можу писати і розмовляти українською і російською, але не розумію чому люди замість того щоб відроджувати та розвивати Свою культуру, мову, підтримувати Свою країну в тяжкі часи, залишаються осторонь або нейтральними
-
Я, наприклад, вчила і літературу російську і мову в школі. І потім багато чого писала. Але так само і українську. І в Універі ще була на той час російська кафедра була.