Ванкувер2022 🇺🇦
-
ні питання не про те
-
А потом уже переживать
-
Мне кажется сперва нужно найти хотя бы пару подтвержденных таких случаев
-
Я так понимаю что многие уверены, что им откажут в ПР, если у них не будет возможности доказать, что они легально покинули Украину? Я имею в виду мужчин
-
Ну вот допустим человек был студентом, и по закону студенты вполне себе могли выезжать из страны, но по распоряжению президента не выпускали никого, даже студентов иностранных вузов И как тут объяснить что то без адвоката?) и какие документы предоставить? Письмо о зачислении в ВУЗ?
-
проблема в тому, що якщо дійсно Канада просить то його треба або надати, або надати причину чому такий документ надати не можете зазвичай люди хочуть бути готовими до подачі всіх необхідних документів за запитом якщо такий документ як відстрочка треба подавати то це плюс головний біль, до і так великої кіпи доків яку треба підготувати і знати треба хотілося б зараз, а не коли roasted світська птиця, клюне у відоме всім місце ну і як ви помітили, люди які мають всі причини для виїзду і відстрочки, переживають що їм доведеться листуватись а може навіть і шось ще робити для отримання "документу про відстрочку" це мій підсумок:) може я щось не поняв теж)
-
Таких собственно большинство, уверен
-
А я смотрю, хорошая у всех работа - есть время трындеть в чатике 🤣🤣🤣
-
Евгений, вы слишком сдержанны, мне кажется вы можете позволить себе больше эмоций)
-
Вы не подумайте плохого - я искренне рад за вас!
-
після цього повідомлення мене замучило сумління, доводеться піти попрацювати😢