Ванкувер2022 🇺🇦
-
А аренда сколько будет в таких домах?
-
я кучу таких дворов посетил в даунтауне и прилежащих райончиках
-
Возможно реально - если найти подходящий район. Дети вообще легко адаптируются. Я бы в этом случае больше бы смотрела на небольшие муниципалитеты, типа Порт Муди. Здесь меньше расстояния. Дети общаются, много спортивных и прочих секций по интересам. Северный Бернаби тоже хороший.
-
Конечно, нормально, особенно если знаешь, где сарказм, а где правда👍❗️💯
-
ну ладно ладно, не видел я... Придумал, каюсь
-
А я вот подумал 🤔 с кем вашим детям придется играть в этих больших дворах... 👳🏾👳🏾👳🏾? Это очень от города зависит.
-
Доброго времени суток. Подскажите пожалуйста, после прохождения медицинского экзамена вам выдавали/отправляли форму IMM 1017B?
-
мой сын с тайваньцем корешует
-
Я тут один раз только был на днюхе, и то - у женщины с тайланда.
-
та мне с ней шо - спать? Я в ресторан сходил пожрать тайской еды, заодной своих сыновей покормил
-
🗓 ВАЖЛИВІ ДАТИ CUAET🇺🇦🇨🇦 🔴Кожен, хто має візу CUAET, матиме час до 31 березня 2024 року поїхати до Канади відповідно до спеціальних заходів 🔴Власники CUAET, які вже перебувають в Канаді🇨🇦, матимуть можливість до 31 березня 2024 року безкоштовно продовжити або змінити свій тимчасовий статус (ынструкція - t.me/CanadaUKCuaet/631) за допомогою цих заходів. ‼️ Власники CUAET також зможуть продовжувати отримувати доступ до підтримки поселення в Канаді до 31 березня 2025 року, щоб дати тим, хто прибуде до 31 березня 2024 року, цілий рік користуватися послугами. 🔴Власники CUAET, які прибудуть до 31 березня 2024 року, матимуть до 30 червня 2024 року подати заявку на тимчасову фінансову допомогу 🔴Власники CUAET, які прибудуть до 31 березня 2024 року, матимуть право залишитися в тимчасових помешканнях до 14 ночей до 14 квітня 2024 року. PS.Ці інструкції щодо виконання програми інформують офіцерів IRCC та CBSA про розширені заходи відповідно до Канадсько-українського дозволу на екстрені поїздки (CUAET). Джерело Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram