Ванкувер2022 🇺🇦
-
опен бокс может ?
-
с 4 согласен на 100%
-
вопрос конечно хороший … куда исчезают телефоны , которые через два года использования возвращают операторам по контракту … у меня 15й макс про, плачу в телес 34 дол в месяц, контракт 2 года . потом его возвращаю им и беру новый … 17 й или какой там будет на то время
-
уже нашёл
-
www.apple.com/ca/shop/buy-iphone/iphone-13
-
www.apple.com/ca/shop/refurbished/iphone пожалуйста
-
дорого
-
А як же варіант де батьки залишились? В мене їхати з Канади не планують, хоча і не дуже все подобається.
-
все под контролем
-
у нас было 39.2 в кодо и внезапно повысили до 67.2, охренеть. Надо звонить им и отказываться
-
Первая мысль - ребенок заболел... Оказалось, всего лишь про телефоны 😉 Ну и хорошо, не болейте 🚑
-
Де дешевле?
-
Привет, никогда не были на это мероприятии. Есть на чем готовить? Платно или бесплатно? На сколько шумно играет музыка, можно ли туда с детьми?
-
Така собі 😁 Вважаю що кожному пішоходу потрібно для початку вивчити пдр 😁
-
Добрий ранок 🌸 Як вам ідея? 😉
-
Водії якось вже вивчили, а от пішоходи - зовсім ні
-
А водію? 😉
-
я з учнями їх називаю "пішахіди", бо не дивляться нікуди і скачуть під колеса як смертники
-
Якось ми один раз переходили дорогу в нашому «спальному» районі. Зліва машина зупинилась, а справа їде та їде, не зупиняється, я вже малого за шкібарки разом з самокатом швидко штовхаю, щоб перейти дорогу. А в машині китаєць в телефоні, прям перед переходом загальмував різко. Я на нього почала щось кричати, так мужик з другої машини, що зупинилась, питає типу, мем з вами все Ок? А я дійсно перелякалася. От вам і Канада. Жалко, що дійсно цеглини в руках не було. 🧐
-
Кожен водій може стати пішоходом але не кожен пішохід водієм 😁
29 Jan 2023, 04:08
144090/205149
about 2 hours ago