Ванкувер2022 🇺🇦
-
Це був жарт з нагоди першого квітня
-
Я бы такую же идею для водителей подкинул: возить с собой кирпич чтобы в кидающихся под колёса джейвокеров бросать в рыло. Тут пешеходы НАСТОЛЬКО непуганые идиоты шо переходят дорогу где попало, даже не отрывая рыла от смартфона! Им похер что перехода нету, или что красный! прут как танк. например в даунтауне на деви и робсоне это обычная практика тулить на красный, вдоль деви или робосна. они почему то думают шо там перманентно зезёлый и даже не смотрят на светофор!
-
ну почему у меня не такие??? 🤦♂️
-
какие хорошие люди
-
всё таки намутил цену
-
Приїхали в Канаду -> стали податковим резидентом -> маєте заповнювати річну декларацію
-
Для подання простих декларацій рекомендую wealthsimple. В них є безкоштовна версія
-
Factual термін хіба не для тих хто поїхав з Канади?
-
В нас тут дозвіл на роботу та банківські рахунки, тому податкові резиденти
-
Мені здається, ми маємо відповідати "так". Бо питання не про постійне резиденство, а саме for tax purposes
-
Дякую,я там і заповняю ,потрапила в loop з питаннями про резеденцію ,бо по факту приїхала в Канаду в квітні відповідно не весь 23 рік там знаходилась Наступне питання Did you become a resident of Canada (immigrate) for income tax purposes in 2023? Говориш ні і питає чи ти factual resident
-
Хто вже був у цих місцях?