Ванкувер2022 🇺🇦
-
Та вы просто невероятны
-
Привіт! Я з проханням. Ми знайшли двох‘ярусне ліжко малим на макретплейсі, але воно в Ленглі, а ми в Порт Кокуітламі. Може, хтось має велику машину і їздить звідти в нашу сторону, і може допомогти привезти?
-
🚘 Заморочился и перевел гуглом полную брошюру с правилами дорожного движения. Будет полезно тем кто сдает knowledge test
-
Привет, да, у меня лучший друг - тату мастер, могу дать контакт, напиши в особисті
-
Surrey, Мужчины, возможно кому то нужны кроссовки по хорошей цене, Адидас , все покупались в Европе в оригинальном магазине, с бирками , абсолютно новые есть три пары ♦️11 US размер! у всех один размер!♦️Отдадим по цене гораздо ниже , чем покупали . Все модели супер удобные.
-
Ви круті!!!
-
Круто розмовляєте, в мене також вимова спочатку різала! А щя нормалёк
-
Все життя спілкувалась російською, з подругою поспорили що до НГ будемо вільно розмовляти українською! Важко але водночас круто🤩
-
У меня подруга скоро приедет , она мастер
-
Подскажите! Есть ли хорошие мастера, кто бьет тату:)? Кто знает салоны?
-
Так и сделала , но потом решила все таки спросить для уверенности ) . Спасибо !
-
Спробуйте подати заявку на імейл, в мого знайомого спрацювало, прийшла відповідь Canada_registration@vfshelpline.com
-
База ICBC обновляется в полночь, именно тогда в системе появляются свободные слоты. совершенно реально поймать места. Вам правильно сказали, записывайтесь хоть на следующий год, а потом делайте reschedule appointment, имеющаяся запись не пропадет до тех пор, пока вы не подтвердите перенос на другую дату.
-
Постійно пробувати заходити. Моєму чоловікові пощастило, він теж не здав з першого разу, місця були через 3 місяця. Хтось напевно відмовився та місце зьявилось. Я чула, що краще вночі заходити та шукати
-
Гарна мова 💚🫶🏻
-
Писал вам по этому поводу)
-
Що Ви за тест здаєте?
-
Зараз зашли на сайт и перенесли appointment на післязавтра замість February, 2nd. Ваша порада зробила сьогодні двох людей дуже щасливими🥲 дякую Вам! 🙏
-
Ага, зрозуміла, дякую за підказку! Бо ми намагались подивитись appointments на раніше але нічого не з’являлось. Тепер будемо знати що є на що сподіватись коли оновлюєш сторінку 😄
-
Всім привіт, шукаю квартиру в центрі Ванкувера, з помісячною орендою, від 2х місяців Заселення до 9 листопада 1 bedroom повністю мебльована, Kitchen, Cooking basics, Wifi, Washer, Dryer Бюджет до 3.500CAD$ на місяць Hi all, looking for an apartment in downtown Vancouver, with month to month rent, starting from 2 months Checking in by November 9th 1 bedroom fully furnished, Kitchen, Cooking basics, Wifi, Washer, Dryer Budget up to $3.500CAD/month
29 Jan 2023, 04:08
14485/205264
about 4 hours ago