Ванкувер2022 🇺🇦
-
эдмонтон… но дело не в доставке , а в том , что они не смогут предоставлять услуги мне после закона этого
-
а куда записаны? если в оттаве - то можно письмом шоп прислали
-
А кажуть закон зворотньої сили немає 😂 Виїзжав законно в воєнкоматв був, а тепер стану ухилянтом з паспортом до 26 року 😂😂😂
-
я записан на подачу документов на паспорт на пнд 15 апреля … вот интересно , документы то они примут , а вот паспорт выдадут ли ( после вступления закона в силу )
-
Да скорее всего
-
по идее да, услуга то будет предоставлена до закона
-
ну точнее, она включена в начальную подачу
-
Спробуйте звернутися до Світлани Комінко +1 778 840 0248 Можливо вона надасть інформацію
-
Вони прймають по ціні як для резидентів до якоїсь конкретної дати? Наприклад до 25 року,а потім платити як інтернешинал?
-
Была на Дне Открытых Дверей в BCIT и они подтвердили что принимают украинцев по цене резидентов, но условия разные относительно программы и вашего ВП.
-
www.collegesinstitutes.ca/news-release/colleges-and-institutes-to-provide-scholarships-and-other-supports-for-ukrainian-students-coming-to-canada/?fbclid=IwAR0YDDKzgMsAsQOyMau344JTm0pr-eOfxYhqtH10RlxsGs_BSJrRPSxyWGY_aem_AZxIsFQ3ntqhLH0_iq9xV2UYuLBX1wG7PEcjtp-X5jRSGhGIPCJHNOTqqNASVM1e4BI
-
Я ведь написал не знаю работает ли, потому что они не уточнили что именно они продлили
-
Я была феврале, никаких загадок наперед не было, ведь никто не знал что дальше. Но на тот момент принимали. Лучше напишите и возьмите консультацию с едьюкейшен едвайзером, он рассмотрит ваш кейс и объяснит.
-
Обычно озвучивают что до конца ворк пермита или вариант до 31 марта 25 года (окончание всех услуг по программе ). Но они как то невнятно это озвучивают . Предполагаю , что сами не уверены пока .
-
Вы уверены? Была поправка с 4 апреля, что до какого-то числа 2025 украинцам ещё даются услуги сетельмент организациями и тд.
-
О как Екатерину обозвали (((
-
ebabelo@bcit.ca / Katerina Babelo/ Можете написать, это русскоязыч. специалист и узнайте все нюансы.
-
Что значит удачно выйти замуж)
-
Дякую
-
❗️Законопроєкт про мобілізацію вступить в силу через місяць після підписання його президентом Основні положення: 📍Визнані обмежено придатними мають повторно прийти ВЛК. 📍Ті, хто отримав II - III групу інвалідності після 24 лютого 2022 року (окрім військовослужбовців), мають пройти повторний медогляд для визначення придатності до служби. 📍Щодо консульських послуг за кордоном, то протягом 60 днів потрібно буде оновити персональні дані в ТЦК. При цьому зробити це можна буде дистанційно електронною поштою, телефоном або через е-кабінет. 📍Обмеження права керування авто для ухилянтів від військової служби. 📍Під час перевірки документів уповноважений представник ТЦК або поліцейський здійснюватиме фото та відеофіксацію. 📍Необхідність обов'язково мати при собі військово-обліковий документ та показати його на вимогу представника ТЦК, поліцейського чи ДПСУ. Україна Online | Підписатись
29 Jan 2023, 04:08
146027/205240
4 minutes ago