Ванкувер2022 🇺🇦
-
Мда
-
Доброго дня! Підкажіть, хто має досвід влаштування дитини в садок у Ванкувері. Де їх шукати та як взагалі?😀Дякую!
-
Доброго дня! Шукаю кімнату для себе у Vancouver downtown, можу до когось поселитися, чистолюбива, охайна, ніяких драгз.
-
Ты про бороды?😀
-
Ищу работу 👷♂️ Стройка, внутрянка и внешние работы, в приоритете лесопилорама. Не видел последние время чтобы кто то писал, во возможно именно к вам нужны сейчас рабочие?
-
та вообще в целом
-
Дівчата, привіт! Мене звати Наталі. Я закінчила курси манікюру в січні в Україні. Зараз шукаю моделей для відпрацювання техніки та швидкості виконання 💸 Оплата лише за матеріали - манікюр + гель лак + колір - 15$ - манікюр + гель + колір 20$ - нарощення нігтів 40$ Працюю у салоні краси у Ванкувері Всі матеріали стерильні
-
Есть ТЕМКА 20 минут твоего времени и - заработаешь свои первые хорошие деньги. За подробностями пиши @manger_HR
-
Удаленная деятельность От 200-300+ зеленых в день 1-2 часа занятость Кому интересно: Пишите + в лс
-
Доброе утро ☀️ Подскажите пожалуйста кто где проходил мед осмотр? Желательно без записи, что бы прийти и в тот же день пройти. ( Район не так важен ) Спасибо 🙂
-
Здравствуйте срочно нужны люди для взаимовыгодного сотрудничества.Только 20+! Писать в лс
-
Работа без опыта На удаленку Стабильный заработок Кому интересно пишите в лс
-
Лопата Мерседес, как вам?
-
Это наверное из комплекта мерсов поставлявшихся на пост/совок
-
Смотря кого закапывать
-
Можливо хтось хоче таку штучку? Колись подарували, а я не використувала, там в наборі перламутрова фарба ще є. Віддам безкоштовно або за шоколадку по бажанню:) Забрати можна в бернабі (брентвуд)
-
Хто ще не має банк. рахунку або хоче відкрити ще один собі. Є чудова пропозиція отримати 650$ по моїй рефералці від банку при відкриті рахунку. За деталями пишіть в пп. Кількість людей обмежена - 20 max. 
-
Запрошуємо на благодійний розпродаж 27 квітня 2024
-
Нет такой группы
-
тебе нужно было подписаться: «Мавроди 2024»
29 Jan 2023, 04:08
146560/208334
about an hour ago