Ванкувер2022 🇺🇦
-
Почитал чат. Жесть. Одни негативщики.
-
Westlynn Baptist church in North Vancouver. Сервис на английском языке в 10 утра с переводом на русский язык. В 12 :15 служение на русском языке. Будем рады видеть и познакомиться.
-
А як інакше? Сидіти і чекати манну з неба, треба піднімати одне місце і працювати, бо не знаєш коли ця війна закінчиться і не жити «ми біженці і нам должні»! Я не сужу їх почуття, бо ми всі різні. Так всі сумують за Україною, але по своєму.
-
Це дуже добре, що у вас таке відношення до життя і є сили та бажання пробиватися вреред :) Але все ж, я повторюся, не варто судити про казкове самопочуття людей на основі того, що їм дають якусь фінансову допомогу, дитсадок та курси. Не для всіх це є запорукою щасливого життя. Хоча є й такі
-
Я не жаліюсь на життя, бо осознано зробили вибір! Скука за домом завжди є і буде, а життя продовжується, зараз живемо заради дітей та їх психологічного спокію.
-
Блин, многие которые не могли выехать отдохнуть в Европе, сейчас волшебно себя чувствуют! За жильё не платят, пособия дают, сад бесплатный, даже некоторым за бензин платят что посещают курсы немец. языка
-
Ну ми ж не знаємо наскільки репрезентативна ваша вибірка з мільйонів людей, виїхавших до Германії 🙂 Давайте не будемо судити людей, всі ми інколи буваємо тунеядцями, всі хочемо пожалітися, всі впадаємо в депресію і скучаємо за домом :)
-
Я не категорически настроена, но факты говорят иначе)))
-
Ану не воюйте тут
-
Я б не була такою категоричною на вашому місці, адже зараз саме ви тикаєте пальцем та судите усіх, хто поїхав до Германії, під одну гребінку.
-
Простите, но в Германии сидят одни тунеядцы и ждут пособий! Некоторые пошли работать, но опять же ноют мало и такие же деньги в Украине можно заработать. Думаю, желающие изменить жизнь и иммигрировать в страну где не тыкают пальцем на тебя, приехали в Канаду!
-
Дякую за інформацію
-
Думаю зараз немає таких черг
-
Я заисувалася, але був аншлаг ще в червні, чекали на апоймент 3 тижні.
-
А по запису чи можно просто прийти?
-
Все поряд, від доктора до аналізів з флюрографією 5-7 хв дороги
-
З аналізами і флюрографією , двое дорослих + двоє малих максимум час
-
Дякую
-
Підскажіть будь ласка адресу, та чи багато у вас це зайняло часу?
-
Ми в Сюрреї проходили
29 Jan 2023, 04:08
14761/207485
about 4 hours ago