Ванкувер2022 🇺🇦
-
Вітаю!!! Яка чудова новина 😇
-
Всім привіт. І гарного дня. Може хтось підскаже номер лікаря, з якого все почнеться 😁. Мені потрібна медична допомога, а з чого почати я незнаю. Обстеження зробила в Польщі, назначили термінову операцію. Але там термінова я так зрозуміла, що буде не раніше чим через місяць - два. Думала,що в Канаді з цим буде простіше. Тепер розумію,що краще було б дочекатися в Польщі. Знеболювального залишилося на декілька днів. Потрібен хирург-ортопед. Дякую
-
Місто справді дивовижне, вчора вперше даунтауном гуляли Досі під враженням, інший світ
-
Може Калгарі (Альберта)
-
І ми так само у церкві) The best one in Vancouver 🙌
-
Любое удостоверение личности с фото - паспорт пойдёт
-
Вдруг кто ищет : Есть 2 спальни со вкусом меблированный люкс в Западном Верхнем Лонсдейле, доступный для аренды 1 декабря22 Звоните в batool по номеру 778-838-8193 для получения адреса и подробностей !
-
Если бы вы нажали на : подать заявку , у вас бы эта же ссылка и открылась))) Все было 😄
-
myselfserve.gov.bc.ca/
-
Да) сначала тут потом из румынии
-
Доброго , мы летіли однією команією люфтганза , дуже добра компанія , в нас було 2 пересадки , ми були в Арменії-Вена-Франкфурт-Ванкувер 😃 інтервал був 2,45 годин , багаж ми сдали ще на першому рейсу и зустріли тільки його в Ванкувері
-
Airbnb - сайт і додаток пошуку нерухомості для оренди на короткий (чи не дуже) термін. www.airbnb.ca/ Pet Friendly = в перекладі із англійської, дружелюбне відношення до тварин. В розрізі оренди - домівки, власники яких не проти здати її вам, навіть якщо є тварина.