Ванкувер2022 🇺🇦
-
А почему мы перешли на личности 😄
-
Мені можна лінк в приват? Дякую!
-
Вы на нее подавались и получили?))
-
Ну почему же На пол года есть программа дотаций
-
Канада и не начинала🤔 Вернее конечно есть единоразовый платеж помощи, но не ежемесячная помощь как в Германии
-
Заканчивает Германия платить
-
Так:) а ще така сама проблема з лікарями. Щоб попасти на прийом.
-
Ну зате Німеччина вам платить як біженцю :)
-
Ой Німеччина також дууууже повільно і доооовгоо))
-
А можно мені лінк в особисті?
-
Яке це смачне пиво тут? Терміново потрібен список
-
👍👍 тоді просто супер. Канадська система просто ну дууууже повільна)) і часом від інтерв'ю та офера до роботи проходить кілька місяців
-
Так, ми вже шукаємо. Чоловік вже один офер отримав. З цим все ок
-
З працевлаштуванням... Я б пошукала його поки будучи в Португалії. В Канаді це досить проблематично і займає довгий час
-
Португалія дуже класна країна. Португальці відкриті і щирі. Доречі, мені здається що це єдина країна в Європі, де емігрант не буде почувати себе чужим. Порту взагалі я вважаю найкращим місцем за якістю життя. Ідеальний клімат і природа. На пенсію тільки сюди. А поки треба працювати для забезпечення цієї пенсії 😉
-
Зберігайте такий позитив і надалі!!! :)
-
Мені здається у всьому світі якщо приїхати на тиждень чи місяць буде ок, а як жити вилізе купу нюансів і негативу. В Португалії якщо жити теж можна знайти купу всього. Того я до всього негативу відношусь з юмором. Кому як що зайде, той там і знаходиться, в мене наразі прив'язок не має. Тому поки що слідую інтуїції, куди тягне та є можливість, туди їду.
-
Я вас на відмовляю :) Просто кажу як є. Можна багато читати про те, що Ванкувер найкраще місто для життя у світі...доки сюди не приїдеш:)
-
Дякуємо. Ще раз подивимось
-
Келоуна навряд чи буде нудьга. Ванкувер... Пройдіться у даунтауні і навряд чи ви підлітків після цього відпустите десь з дому самих
29 Jan 2023, 04:08
14910/205076
about 2 hours ago