Ванкувер2022 🇺🇦
-
Чи навіть - тільки не Ванкувер))
-
Ці причини мені зрозумілі, цілком підтримую) Хоча, Ванкувер.... Якщо обирати місто в Канаді, краще не Ванкувер
-
В нас декілька причин. 1. Чоловік працює в IT а я в маркетингу. Цікавих крутих вакансій саме в Португалії немає. А якщо і є - дуже низька зарплата. Це означає весь час бути на ремоуті та працювати ночами на ту ж Канаду і Америку. Не дуже ок. 2. Освіта дітей. В Португалії вона по-перше слабка. По-друге на португальській. Тому наші навіть найрозумніші діти не будуть отримувати високих балів, тому що вони не знають португальської і вивчать її нормально через декілька років, коли школа вже закінчиться. Англійську діти знають дуже добре.
-
Так це ж прекрасно, ви можете працювати будь-де. Чому Португалія не влаштовує?? Ціни нижчі в багато разів, про оренду житла я взагалі не говорю навіть. Клімат, сонце.... Кожен канадець, з яким я тут познайомилась, сказав мені - готуйся на першу зиму до тяжкої депресії. Навіть ті, хто переїхав з інших провінцій Канади до Ванкувера.... Ось я й питаю - чому і для чого?
-
В мене буде де жити якийсь час. А так я масажі роблю, можу працювати де завгодно і коли завгодно:) Паралельно хочу щось інше пошукати
-
А скажіть мені, чисто цікаво, ви їдете сюди з Португалії бо вже роботу тут знайшли, чи просто?
-
ось і я чула що до 23 березня, але офіційно не знайшла ніде
-
Я зрозуміла що по програмі поки до березня будуть видавати, бо програма до березня. А потім можливо продовжать
-
В мене доречі є питання. Може хтось знає, чи є якась дата, до якої видають ворк перміти в аеропорту по візі CUAET? Чи еміграційний офіцер буде там 3 роки мене чекати?
-
А я б зараз проміняла Ванкувер на Португалію😁
-
Оол як класно, напишу вам :)
-
Привіт. Ми також із Португалії їдемо до Ванкувера :)
-
Не зовсім зрозуміла - відео чого саме і де показували? Якщо ви маєте на увазі, що в Канадських драгсторз є вітамін Д - то так, звичайно що є і дійсно кілометрові полиці. І усі інші ліки є. Якщо ціна не хвилює
-
Запасаюсь))) в Португалії сонця багато )
-
я видела показывали видео с разными добавками и витаминами на полках, это просто километровые полки с разными Бадами, вит Д, В, А и тд
-
Вітаміном Д запасіться 😁 сонечка тут не буде довго
-
Поняла:)
-
-5 скоріше) навіть меньше. По суті утеплений raincoat, типу на флісі. Не пуховик))
-
Дуже дуже дякую!! Тепла як на -10 чи -5? Дякую за відповідь!
-
Осінь, зиму, весну) Але куртка має бути реально тепла. Хоч морозу немає, але вологість пробирає добряче
29 Jan 2023, 04:08
14952/204953
14 minutes ago