Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я ненавиджу Фаріон. Ви зараз стереотипами говорите. Мова була про те, що україномовна людина не хоче відповідати, коли до неї звертаються російською. В Канаді. Панове, або інгліш, або якщо чуєте, що люди українською говорять, то будь-ласка українською звертайтесь. Ще раз. Ніхто вам не зобов'язаний відповідати, якщо ви в Канаді, до незнайомого українця звертаєтесь російською. Може відповісти. Але не зобов'язаний. Особисто я російською можу нах послати, коли не знаю людину. І це моє право. Мова тільки про це.
-
мы обижаться ни в коем случае не будем,но вот вам один факт который расставляет все точки : не україномовні українці - никогда не вели себя так,как україномовні.. не говорили оным : - мы не будем с вами разговаривать ,потому что вы на украинском общаетесь.. подумайте,почему так и в какую степень эти люди возвели своё эго
-
То відповідь нормальна яка? Говорить зі мною українською або англійською так? А не - я з москалями не спілкуюсь!
-
интерпретация..
-
А чому ви проти? Щось мабуть не дуже подобається?
-
Вишиватное бинго 100% попадание. 👌
-
Бо ви не сприймаєте аргументів інших людей, які в такій саме позиції як і ви. Розкажіть мені яким чином ваші аргументи сільніші за ті шо доводять люди? І чому має бути так як ви кажете а не те як вони кажуть? Я вам відповім, а ніяк. Ви або миритесь з цим або ні. Я для себе вибрав миритись не розділяти людей по мові. Ви вибрали розділяти :) кожен залишився при своєму.
-
Логика из разряда "не буду общаться на языке агрессора" и переехала в англоязычную страну. Или "не хочу жить в стране которая агрессор" и переезжает в Израиль))
-
Питання автору цього посту - чого ж ви своє питання тому чоловікові не поставили? Навіщо було оце починати?
-
разница только в том - понимаете вы язык или нет
-
Что за ярлыки, без аватарки? Теперь кто без аватарки по определению плохие, по вашей логике? Или те кто вам не нравятся должны быть наказаны?