Ванкувер2022 🇺🇦
-
интерпретация..
-
А чому ви проти? Щось мабуть не дуже подобається?
-
Вишиватное бинго 100% попадание. 👌
-
Бо ви не сприймаєте аргументів інших людей, які в такій саме позиції як і ви. Розкажіть мені яким чином ваші аргументи сільніші за ті шо доводять люди? І чому має бути так як ви кажете а не те як вони кажуть? Я вам відповім, а ніяк. Ви або миритесь з цим або ні. Я для себе вибрав миритись не розділяти людей по мові. Ви вибрали розділяти :) кожен залишився при своєму.
-
Логика из разряда "не буду общаться на языке агрессора" и переехала в англоязычную страну. Или "не хочу жить в стране которая агрессор" и переезжает в Израиль))
-
Питання автору цього посту - чого ж ви своє питання тому чоловікові не поставили? Навіщо було оце починати?
-
разница только в том - понимаете вы язык или нет
-
Что за ярлыки, без аватарки? Теперь кто без аватарки по определению плохие, по вашей логике? Или те кто вам не нравятся должны быть наказаны?
-
Я не проти. Група ваша, що хочете, то і пишете. Просто факт на лице - тонка кишка була в чоловіка в черзі свої питання спитати, то вирішили в своїй групі хайп підняти.
-
а какая разница на каком языке к вам кто-то обращается??
-
То я повинен, молнією відреагувати? Я вам що- робот? Увагу звернули- ок. Ярлика надали- не ок
-
Вот зараз ви до мене ярлика навішали, що я десь щось толерую. Тому що вам відповідь не сподобалась. Два роки я намагаюсь тут максимально толерантно модерувати діскусюю. Вважаю що в мене це дуже гарно виходить. Але чомусь зараз, ви побачили що ні)