Ванкувер2022 🇺🇦
-
В нашем веке можно на любом языке общаться с такими технологиями
-
Серйозно, русофобія?! Ви хоча б в Канаді? ))) риторика рос каналів
-
Лексика обычного не культурного человека, к обиде не имеет никакого отношения
-
Моя фраза дичь была на сообщение другого человека и это была оценка его сообщения никак не обижало меня
-
Из всей стены плача выходит обратное, вы обижены на всех. Эдакий синдром жертвы. Будьте толерантнее, а то не на Нэньке, где русофобия теперь обычное дело)
-
Ну я це бачу по фразам "дичь", "висераєм". Лексика ображеної людини, хіба ні?
-
то есть - вы не хотите общаться на английском толко в чатах, но не на улицах?? вы что-то нас совсем запутали здесь..
-
Ну то дійсно треба закривати з вами цю дискусію .
-
Много русскоязычных?
-
Це і є послали)
-
Почему вы думаете что кто-то на вас обижен ? Это скорее вы обижены на русскоговорящих исходя из вашего поведения, ибо мы адекватно относимся к вам и не высираем вам дичь «с украиномовными не общаемся»
-
Не не, они как раз ответили) Они сказали - з москалями не спілкуємось
-
Ок. Я це поважаю. Але в мене не так :) ми всі різні і це моє право. Я вашу позицію приймаю.
-
Ну от вони вам і не відповіли. Ба більше, можна сказати послали. І вас це образило. Мабуть ви відчуваєте якусь несправедливість, бо не просто ж так пост написали. І отримали, скоріше за все, те, що хотіли. Підтримку людей, які так само ображені на україномовних. Я просто показала, як це відчувається з нашого боку. Ви відчуваєте тиск, коли вастшеймять за російську, я відчуваю тиск, коли незнайомі люди до мене російською звертаються і передбачають, що я їм відповідатиму.
-
Обижены чем?
-
Там паша новый чат создал, гоу туда
-
Тобто коли англомовні країни нападають на інші, не ваші, то норм, не мова агрессора. Мова агрессора тільки коли на вашу країну нападають?
-
Не заздри моєму вільному часу, хлопчику 😘
-
Ну так изначальная претензия же не к тебе, ты начинаешь защищать человека который повесил ярлык
-
Я так і відповідаю. Так, або англійською. Бо ж в Канаді.
29 Jan 2023, 04:08
150169/206569
less than a minute ago