Ванкувер2022 🇺🇦
-
Цікавий чат. Багато ображених чоловіків відповідає, але досить мало так само ображених російськомовних жінок. Просто для статистики :)
-
Да, мы в цивилизованном мире живем где если обращаются к человеку он отвечает, вы можете ответить фразу «выбачте я не розмовляю российскою», а не вешать ярлык на человека приписывая его сразу к рашистам
-
Тобто ви все-таки передбачаєте, що я таки зобов'язана відповідати незнайомій мені людині, яка може бути росіянином, з яким я спілкуватись не маю бажання.
-
Ты шо, им можно. Напоминает обратный расизм от афро-американцев
-
Так все по факту, не воспитывали меня как правильно общаться с украиномовными 😂😂😂 (тоже шутка в конце)
-
Диагноз: не обиделся, просто дурак))))) (саня- это шутка)
-
боооже блять 🤦♂️🤦♂️
-
Розумієте значення слова риторика?
-
Они там дам катают :)
-
А разве не отвечать русскоговорящим не является русофобией ?
-
Рукалицо Вы тут недавно о ярлыках говорили?)
-
для вас проблема если украинцы говорят на русском ?
-
По перше, вчити мови корисно для мозку. Були дослідження на цю тему. І сорі, але багатьом тут це б пішло б на користь) По друге це просто цікаво.
-
Жаль что в обществе есть люди которые делят людей по языковому признаку.Тут же и в Канаде достаточно много людей с России которые помогали украинцам,то что теперь они тоже враги народа? Кринж конечно, фортеця львів 100%
-
Тебя и тут не туда понесло) Хорошо, не буду 🫶
-
Ненене, ей приятнее будет на немецком говорить, только из-за таких принципов) Ты не понимаешь нынешнюю молодёж и на какой инфе она росла
-
Я ніяк цей закон не порушую. Я просто кажу, що не спілкуюсь російською. (Що є правдою. Я останній раз російською говорила вже не пам'ятаю скільки років тому) Розумію російську, але не спілкуюсь.
-
Зачем учить кучу языков на которых теоретически не будешь разговаривать? Языковой шовинизм какой то. Немцы ж нападали на ссср. Нуальо, мы потомки ссср
-
Цікавий вайб. Не очікувала референст про зону. Чи буде доречно поцікавитись звідки ви? Просто для моєї статистики.
-
Это ведь не от хорошей жизни: когда хотя бы в комментах пытаешься обозначить свою значимость
29 Jan 2023, 04:08
150192/206593
3 minutes ago