Ванкувер2022 🇺🇦
-
Щоб зрозуміти вашу позицію. Для себе. Бо поки, я бачу тільки образу. "Не вчитиму, не говоритиму на зло".Як Павло сказав, "изза таких как вы". Але це не позиція, а образа. Я хочу почути, чи є щось інше за цим. Не для статистики, чи щоб когось переконати. Просто моя природня цікавість.
-
это еще медоед спит😸😸
-
Ок, зрозуміло. Ну, нажаль, це факт для багатьох україномовних. І вище про це вже інші люди писали. Як правило просто не має часу щоб вислуховувати, що це за акцент у людини і звідки вона. І рідко коли людина починає діалог з того, що вона каже, що вона російськомовний украхнець. Для прикладу, коли до мене суржиком звертаються, то набагато простіше зрозуміти. Це ніби: я не говорю українською, але я і не москаль. І ок.
-
я понял, вы до сих пор делаете вид что не поняли позицию того века в котором вы живете.. думаю во времена средневековой инквизиции вам бы жить очень понравилось спасибо за внимание и за поддержку берегите себя
-
Я ничуть не удивлюсь, если в список этой "громадськоi позицii" так же входят: -Не купую у товари агрессора (при том что сама Украина продолжает) -Вiйна до кордонiв 91го (хотя я тут и не собираюсь в окоп) И остальные тезисы из телемарафона
-
Так я на выставке. Если что модератор вышел из чата .