Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нет, вы не поняли. Хамить сходу не культурно и не важно какой человек национальности, одежды и на каком языке говорит. Если к вам подойдёт нарик, даже если он вам противен - вежливо объясните что вы не "на одной волне", а не посылайте. Вот и вся простота рецепта!
-
Це питання безпеки. В Україні небезпечно. Через війну, через Росію. Я не знаю, чи ви в курсі. Ви з України поїхали, бо вашу мову притісняли чи бо прийшли дядькі з автоматами?
-
вопрос к вам а почему вы тогда в Канаде где мультикультура это окей почему не жить там где говорят на вашем языке и всем сердцем поддержать страну которая нуждается ?
-
Я вас за це не кляну. Я вам аргументів насипаю і підтримую діалог, не більше.
-
Кльово вам, ви молодець. Я для себе іншу стратегію душевного спокою обрала)
-
Лагідна марафонізація
-
Жодного разу не дивилась телемарафон. Ви штампами знову говорите, нажаль. І це прикро, бо є можливість поспілкуватись з реальною людиною і навіть щось для себе прояснити.
-
мне просто похер что будет с Украиной людей жалко Украина к сожалению оказалась таким же совком как и рашка
-
Зрозуміло. То зараз ви щось типу проти всіх чи якась інша у вас позиція?
-
Прикро чути. Я співчуваю вашій ситуації.
-
сначала всей душой и сердцем Украину потом когда понял что "влада" срать хотела на права людей то стало вообще похер
-
Момент, коли очікування не співпали з реальністю. Прикро за Павла. Я сподіваюся, що висновки, які він зробить будуть базовані на логіці, а не емоціях.
-
Так, це ваша особливість. І ви вже доросла, щоб відповідати за свої слова й вчинки. Ми тут лише обмінюємося особливим баченням.
-
потому что пришли русские а язык притесняли когда я был в Львове
-
То через те, що вашу мову притісняли, чи терез те, що в Херсон прийшли росіяни?
-
І ітог такий що йому по суті похуй, він на мнєніі
-
Але це ідеальна ситуація якої скоріш за все не відбудеться ніколи
-
я выехал из оккупации из города Херсон
-
Просто знову ж таки. Це наша ментальність. Якщо розібрати ситуацію і у людини яка сказала я не розмовляю з москалями був би трохи інший склад розуму, якщо б він тримався лінії патріотизму і Українізації. Він би заохотив Павла до діалогу на Українській. Просто так відрізать топором з плеча, це реальність канадських HRів які відсіюють сотні резюме без відповідей.
-
Просто цікаво, яку країну ви підтримуєте?
29 Jan 2023, 04:08
150287/206828
about an hour ago