Ванкувер2022 🇺🇦
-
Жодного разу не дивилась телемарафон. Ви штампами знову говорите, нажаль. І це прикро, бо є можливість поспілкуватись з реальною людиною і навіть щось для себе прояснити.
-
мне просто похер что будет с Украиной людей жалко Украина к сожалению оказалась таким же совком как и рашка
-
Зрозуміло. То зараз ви щось типу проти всіх чи якась інша у вас позиція?
-
Прикро чути. Я співчуваю вашій ситуації.
-
сначала всей душой и сердцем Украину потом когда понял что "влада" срать хотела на права людей то стало вообще похер
-
Момент, коли очікування не співпали з реальністю. Прикро за Павла. Я сподіваюся, що висновки, які він зробить будуть базовані на логіці, а не емоціях.
-
Так, це ваша особливість. І ви вже доросла, щоб відповідати за свої слова й вчинки. Ми тут лише обмінюємося особливим баченням.
-
потому что пришли русские а язык притесняли когда я был в Львове
-
То через те, що вашу мову притісняли, чи терез те, що в Херсон прийшли росіяни?
-
І ітог такий що йому по суті похуй, він на мнєніі
-
Але це ідеальна ситуація якої скоріш за все не відбудеться ніколи
-
я выехал из оккупации из города Херсон
-
Просто знову ж таки. Це наша ментальність. Якщо розібрати ситуацію і у людини яка сказала я не розмовляю з москалями був би трохи інший склад розуму, якщо б він тримався лінії патріотизму і Українізації. Він би заохотив Павла до діалогу на Українській. Просто так відрізать топором з плеча, це реальність канадських HRів які відсіюють сотні резюме без відповідей.
-
Просто цікаво, яку країну ви підтримуєте?
-
много
-
О, привіт. Я думала ти злився вже.
-
У вас багато україномовного оточення, щоб такі висновки робити?
-
Фух, но я бы отграничивал власть и Украину как страну и её людей. Как минимум это вызовет меньше хейта у тех кто не разговаривает с москалями. Как итог - целее нервы и ментал хелс
-
Та хватит ее фактами закидывать, у нее своя война
-
По перше, я б навряд до вас почала б українською говорити, якби не чула, що ви її знаєте/говорите нею. Я б англійською звернулась. Мені було б не образливо. Бо ви чітко сказали, що вам пофіг на Україну. Ок, у нас наврядчи багато спільного для спілкування. На фразу про хохла просто б послала б і забула. 🤷
29 Jan 2023, 04:08
150293/206839
42 minutes ago