Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ходим по кругу. Я не спрашивал совета. Прокачивайте себе всё, что считаете нужным, может успокоитесь наконец-то и начнёте вести себя нормально в обществе.
-
Де саме? Аргументи і скріни. Розмова ні про що.
-
А шо ж вы перербулись?
-
Так. Читати однозначно корисно буде. І навчитись спілкуватись. Софт скіли ніхто не відміняв.
-
Никто из вас уже ничего не начнет, закончили уже )
-
Ну когда вы будете по сути говорить тогда и я начну
-
Ну вот снова переход на личности.
-
По суті є що сказати?
-
Я нашел решение получше
-
Оу, то я вже перемогла, так чи ні? You guys made my day. Давно так не розважалась) і якщо чесно, давно стільки НЕ ображених людей не бачила :))
-
Зачем?
-
Пхахах понял, будь здоров
-
@xaronsimon прикрой плиз чат доя отправки сообщений на пару часов, чтобы все угомонились
-
На улице дождь, тоска, выходной - чем не повод похоливарить
-
Божа роса.
-
Я по суті сказала ще двісті коментів тому. Чітко. Структуровано. Хтось образивсяив чаті і поставив мене on hold. Ну що ж 🤷 Паша, я намагалась. Сподіваюся, ти мене почув і робитимеш висновки базуючись не на емоціях.
-
Давайте жить дружно "Страх ведет к злости,злость-к ненависти,ненависть-к страданию" Yoda Jed Meister
-
Привет, если в прошлом году я внесла в FHSA только 3тыс из 8 возможных, я же могу в этом году положить 13т, нужно ли для этого указать что-то про эти перенесенные 5тыс в налоговой декларации?
-
Отак) Прийшла в чат, і випадково завела собі фаната) ☺️ Бадьорить краще кави! Розкажу подружкам, як у вас тут класно.
-
Та ну ні, я не ваш фанат. Я просто намагаюсь зрозуміти вашу логіку, і яка у вас кінцева ціль ваших діалогів. Бо на зараз я бачу від вас купу непорозумінь. Таких типу як ви пишите що всі ображені, але самі в тій самій ситуації виходячи з ваших відповідей. Що нетреба вішати ярлики але самі їх чіпляєте. То для вас мабуть діалоги зайшли в якийсь напів глухий кут і ви намагаєтесь для себе наговорить якесь оправдання чишо. Я от наприклад як і частина людей які зрозуміли що діло пахне пісюнами просто закінчили ці діалоги, бо вони безперспективні і безтолкові і просто сидять спостерігають. Тому можу тільки зробити висновок що у вас багато часу, є образа, перевищене відчуття справедливості яке основується на субʼєктивності. Вибачте що перейшов на особистості.
29 Jan 2023, 04:08
150454/205068
3 minutes ago