Ванкувер2022 🇺🇦
-
кволо і бездарно, але принципіальні якось таки намагаються
-
Мало 😂
-
Ну давайте, розкажіть голосніше як тут в Канаді українці російську мову притісняють.
-
Так любила этот чат... зачем превращать в борьбу за уважение своей позиции в чате людей, которые не готовы и не хотят бороться... и вампирить их)))). Приятных выходных всем и легкости в этом непростом мире.
-
Нету, гуд
-
А тут тоже ограничение по времени на посты есть?
-
Я не намагаюсь вас образить, нашо воно мені? Чи ви зараз скажете що я на вас лайки збираю під постами? Розглядайте мої відповіді як зворотній звʼязок. Ваша структурована позиція така б і була, якби не було протиріч на які вам вже купу разів вказали. Але, всі ми не без гріха. Кожен має право відрізнятись від інших. Але ну знову ж таки. Ви ж продовжуєте і продовжуєте доводити людям вашу позицію. Її всі зрозуміли, і зробили висновки. Її всі зрозуміли, і зробили висновки. Її всі зрозуміли, і зробили висновки. Її всі зрозуміли, і зробили висновки. Її всі зрозуміли, і зробили висновки. Її всі зрозуміли, і зробили висновки. Давайте я скажу вам дякую, і на цьому закінчим. Принаймі наш з вами діалог.
-
Значки с последнего фото напомнили
-
Да, согласна. Прикольно)))
-
Очень Крутая выставка
-
Круто на самом деле )
-
Как выставка? Фоточки?
-
Тут то что ты создал
-
Вернулся с выставки, шо тут у вас?
-
Любите дальше, я надеюсь Павел осознал свою ошибку, осталось лишь пережить этот день ))₽
-
Надо готовиться серьезней к выставкам)))
-
Там было очень много прикольного , но у меня телефон сел((
-
Это
-
Это мой фаворит)))
-
Можно было что-то купить?
29 Jan 2023, 04:08
150477/205386
less than a minute ago