Ванкувер2022 🇺🇦
-
Если вы будете отсутствовать в BC больше шести месяцев. www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/managing-your-msp-account/leaving-bc-temporarily
-
был, зимой около месяца. холодно. вайбы родного снг, довольно сложно найти развлечения которые не наркотики, есть очень классный и недорогой спа с саунами и горячими бассейнами на открытом воздухе.
-
А этот раз еще выше
-
я зараз в сонячному Вініпезі:) вже замерз і москіти з‘їли)
-
А что там? Зачем?
-
при -35 работали. я очень люблю сидеть в теплой воде когда снег
-
робота, дешеве житло і бензин, і СОНЦЕ (досі не можу звикнути, що сонце бачу частіше ніж хмари) навіщо - це вже довга історія яку я ніяк не опишу бо купа справ) Оля з чату теж питала))
-
Есть ли в Ванкувере клиника где принимает русс/укр. говорящий врач?
-
Відгукнулось щодо сонця. Згадалось як бачила сонце в Калгарі і поняла, що якесь дуже різне сонце світить мені в Калгарі і в Ванкувері. В Калгарі мені прям сліпило, дуже било в лице і дуже пече там, хоч зима була, особливо коли від снігу відзеркалюється світло, прям трошки жесть. В Ванкувері воно якесь більш лагідне для мене, під кронами дерев.
-
Зайдіть через сайт canada.ca , там є список лікарів що приймають на огляд по cuaet, і там в вибірці лікарів написано , якою мовою володіють. Точно знаю, бачила мінімум 2 ц Ванкувері, що говорять російською.
-
Хотел сказать, спокойно, скоро и на нашей улице будет солнце) Но глянул прогноз-еду в Банф))
-
повністю розумію - в вініпезі зимою довелося майже відразу сонячні окуляри купувати, бо боляче
-
Або ще як варіант, якщо співпрацюєте з кимось з саксес, можливо у них запитати, думаю це одне з питань частих, що їм задають і вони мають знати.
-
Можу помилятись, але думаю до тих теж можна попасти в порядку запису. Хоча можу помилятись)
-
Я вже огляд зробила по Cuaet, потрібен просто лікар тепер, там де я робила огляд це не walk in clinic, не можна попасти