Ванкувер2022 🇺🇦
-
доброго дня, підкажіть як оформити документи на спадщину ( в Україні) якщо я зараз в Канаді. можливо у когось був подібний experience 😋 дякую заздалегідь
-
Вам треба зробити заяву на прийняття спадщини та генеральну довіреність на того, хто її буде подавати в Україні на вашу користь. Я це робила до того, як Канада прийняла апостиль. Тоді це було нотарь -> завірення підпису нотаря в Вікторії -> завірення документів в консульстві. Зараз ніби то простіше це робити. Подивіться по пошуку, тут писали контактну інформацію нотарів.
-
в Еврофуд
-
В Nofrills бачив
-
Хюндай Туксон. 2024 год. Машина с тест драйва. Новая, на спидометре пробег 3000. Комплектация preferred на бензине.( Не электро не гибрид ) Итого. 36 тыщ за все. С налогами. Цена новой 43-44 тыщи. Подарками забрал коврики + фирменный зонтик ☂️ + бесплатное первое ТО. Сука хотел ещё пепельницу, не было просто в наличии 😂 Итого : 11 тыщ первоначалка. 500 $ ежемесячно на 7 лет под 9.4% Страховка 312 $ в мес. фул ковередж ( на все и от всех ) полное покрытие. ❗️ Аааа и самое главное. У меня нет прав. Все оформлял на жену. Нее не ну а какого извините х...я. я плачу, пусть меня мой личный шофер и возит.😂 ( Это версия для мужчин ) Для девочек версия такая - подарил машину любимой жене ❤️