Ванкувер2022 🇺🇦
-
думаю что это просто одна из городских легенд, не произошедшая ни разу.
-
А чтобы вы выглядеть идиотом в глазах друзей была придумана история про "дырку в винде"
-
как в примере у Паши.
-
Я свечку не держал, но у меня вся эта история вызывает смутные сомнения. Думаю дело было как обычно - чел своими ручками пробебал свои битки
-
тоже самое что и вор в хату залез... 👀
-
Через дырку в винде получили удаленное управление компом.
-
Конечно своими руками. Запустил вирус подсадной, лол
-
история настолько тупая что просто в шоке как можно было вообще начинать с ним диалог. -маме продукты надо -инстакарт заюзай, что за цирк? -эээээ...
-
Привіт! Здається кімната в Burnaby біля Metrotown Можна заїхати в найближчі дні. Лише для дівчат, кімната з меблями,виходом на балкон та великим гардеробом. Будівля має басейн,зал,сауна та інше. За деталями звертайтесь будь ласка в дірект!
-
а не, не кидай, я уже дочитал текст
-
Ок, ща
-
Як мене пробували розвести тут, але наче в іншому ванкуверському чаті. (Якщо кому ппц цікава переписка, напишіть і я скину в приват) Пише тіп приблизний текс: Потрібна людина яка зможе кілька разів на тиждень по адресу привозити товар. Ну думаю зʼїм кусок @Vlad539 пирога. По діалогу я дізнаюся що це його мама, якій типу важко самій ходити в магаз/аптеку. Він мені відправляє гроші, я по списку купую те що потрібно, їду до неї і відаю ці продукти. Я погоджуюся, ця персона відправляє мені значить перевод (скидає скрін переводу в діалог), також на пошту мені приходить перевод з силкою щоб підтвердити кошти. І наче все ок. АЛЕ прізвище відправника відрізняється на скріні і на пошті, на одну ледве помітну букву, якщо цього не помітити і перейти по силці яку він скинув (копія мого банку CIBC) і вести свої дані картки, гроші мінуснуться з мого рахунку за лічені хвилини.
-
Ледь не вкрав...
-
людина ж написала, що намагались операція зірвалась, жулік не вкрав) дора зе експлорер аплодує
-
да понимаю )
-
ты какой то странный! Ещё скажи что деда мороза не существует, лол! 😁
-
це був жарт)
-
зачем ему рисковат бабками, переводить какому то левому Китчену? Вдруг он кинет и не привезёт продукты?)
-
Лол, а не быть таким наивным - не? Не переходить по чужим ссылкам, не вводить данные карты... Поставить себе автодепозит
-
угу, ну взагалі якщо треба вести дані картки це вже ред флаг і розводняк для пенсіонерів, не в обіду пенсіонерам