Ванкувер2022 🇺🇦
-
Категория: ‘нытики’ Это как раз та категория, которая до pr никогда не дотягивает. Уж тем более до citizenship
-
Делайте PR, потом переедете куда хотите
-
Может кому-то пригодится. Эту организацию встретил впервые
-
Взагалі,заява ваша до 1 липня? Тоді до кінці дії паспорту.але є людський фактор і можливо хто займавсь обробкою справи помилково зробив сюрприз.вітаю
-
Доречі За малих чув непогані відгуки про Галіфакс. Але Ванкувер дійсно краще місто Канади по урбанстичності і «европейськості»
-
Это да))) Короче говоря после 5 месяцев в виннипеге, я очень желею что приехал сюда))) но тем неменее опыт)
-
В Канаді є три з половиною міста де після України відчуваєш себе «білою людино». Ванквер , Торонто, Монреаль. З натяжною Калгарі
-
Це як поїхти в Україні не у Київ , Львів чи Одесу . А кудись у Бердичів чи Пальміру якусь
-
А ви думажте яого вони таак зацікавлені у емігрантах 😂
-
Загалом так і є
-
я сначало хотел лететь в торонто и вк, но поехал в виннипег, и вчера на мысли себя поймал, что это такая нищая отсталая помойка
-
Правильно Я тоже рассматриваю только крупные.
-
Тогда да. Но у вас и 2 зарплаты будет 🤓
-
Ну 2т за аренду это ту мач. Можно же комнату арендовать
-
Друзі , а де краще здавати зараз медікал, що б було безкоштовно і без проблем . Бо ми коли прилетіли ще у червні - здавали за гроші, зараз треба батькам здати . Знаю що зараз плату відмінили . Поділитеся своїми адресами та враженнями, на перед дуже вдячний.
-
Я оформилась в серпні дали візу на 5 років.
-
Ну или так: 🤣🤣🤣 t.me/govancouver2022/66991
-
Сподіваюсь. Дякую!
-
Глюк на сайте, скоро починят. Это известная проблема
-
у нас тоже кабинет как чистый лист. с единственной только разницей, что визу успели вклеить.
29 Jan 2023, 04:08
1637/207097
about a minute ago