Ванкувер2022 🇺🇦
-
Добрий день шукаю роботу,маю права можливо хтось десь шось чув чи знає за роботу,буду вдячний
-
Тогда точно писать separated
-
my.gov.bc.ca/ahdc/msp-eligibility Ось тут?
-
І в подальшій логіці, якби було три наклейки, то власне третя на водійські права? Ольга дякую🙏
-
Моей подруге CRA сказали с точностью до наоборот: если муж деньги не присылает, то писать separated.
-
Separation никак не оформляется, бумаг подписывать не надо (я только что у мужа уточнила, он через это прошел). Если муж не в Канаде - именно этот статус и надо указывать.
-
Separated - это статус промежуточный между married/common law и divorced. Т.е. люди решили развестить/разорвать отношения, имеют раздельные бюджеты, отдельные домохозяйства, но развод официально еще не оформлен.
-
Група питання до тих хто міняв місце проживання в ICBC. Прийшов мені значить лист від них, де є дві наклейки на зміну адреса. Я телефонував до них, за зміну адреси в ID, а за health number я нічого не говорив. Водійських прав у мене немає. Чи означає це (що є дві наклейки), що вони змінили адрес і в карточці health number? *Або, як в інтернеті подивитись чи змінився адрес? Мерсі
-
Ну фиг знает, может и прокатит