Ванкувер2022 🇺🇦
-
Це все спрощує!😉😁
-
Ну і добре. Я кажу я жила там минулий рік. Звичайно,це не те що приїхати туристом. І до речі, во Франції зараз багато італійців. Не навпаки. Бо Італія програє в тому, що можна заробити та як. Але я вже зрозуміла, що вам нічого розказати. Ви все знаете заочно з книг та історії мабуть)
-
Почему вы культуру смешиваете с географией?
-
Я по этому кругу очень много раз проехал. По моему мнению лучший тур выходного дня в мире!
-
Из Женевы выезжали на выходные. Или Милан или Париж или Монако. Я скажу, Италия победила . Чаще мы все-таки были на севере Италии . Круг был- женева- милан- савонна - монако- лион- Женева
-
Это почему? Мы с вами не знакомы ведь? Вы не представляете от чего вы отказываетесь)
-
Я работал там. Какой туризм)
-
Вы так хотите меня задеть, но у вас не получается. Вы год пожили во Франции, чего вы на Канаду смотрите? Тут с вашей риторикой- вам будет тяжело. Тут нужно быть еще добрее, еще толерантнее) А так да, считайте я ничего в жизни не видел))))
-
Доречі так. В мене був такий досвід, коли мені бронювали на співбесіду готель. Я звичайно, вперше не знала, що потрібна саме кредитка, але погодилися на дебетову, бо іншого варіанту не було в 11 ночі ще й без доступу до банкоматів🤪
-
Перепрошую, у вас бойфренд був хоч коли-небудь?)
-
Так що робили во Франції?
-
Так так. Катался на вихідних чи роботал на вихідних. Я зрозуміла. І це те саме по вашому що жити в місті рік. Звичайно. А як же. Це кожен президент розуміє. Якщо вам хочеться дізнатися що я там робила, то спробуйте запитати без намагання накинути мені про пособія. Вперше бачу такого президента.