Ванкувер2022 🇺🇦
-
Со мной вчера заговорил владелец барбершопа на эту тему. Он американец. Говорит, что был бы рад Мишель Обаме, но для Украины это не лучший исход.
-
Украинская власть считает по-другому
-
Большие платежи за машину уменьшают размер выдаваемой ипотеки
-
Вообще все в Украине зависит от президента США и от руководителя МИ-6
-
Не смогут - перестанут принимать
-
Від нього залежить буквально все, не дадуть грошей і зброю, закінчиться Україна.
-
Обіцянка цяцянка, будуть як Дуда відповідати, я не приймаю сирійських біженців бо мої виборці цього не хочуть, не подобається щось, іди поплач в куточку. А враховуючи як в Європі влада по трохи до правих переходить ніхто нічого й питати не буде
-
Ну, будут принимать как сирийских беженцев в Турции - койко-место в палатке на 50 чел и талоны на полевую кухню. Вместо пособия на 1 тыс евро в месяц и курсов языка
-
Які 20-30 млн? Більшість тих хто готові були виїхати виїхали вже, ну виїде ще 2-3 млн розростеться по всій Європі та США з Канадою, інші будуть жити в окупації поки в рашці влада не зміниться, не вперше в історії таке.
-
Всі кого я знаю вже або виїхали або нікуди не поїдуть, можемо познайомити їх між собою буде +- репрезентативна вибірка
-
Так якщо штати перестануть давати зброю то і в Львові з Луцьком бойових дій не буде, поки до них дійдуть ЗСУ будуть воювати лопатами, як сказав Кулеба, а він брехати не буде, він знає скільки крадуть і що залишиться якщо перестануть допомагати партнери