Ванкувер2022 🇺🇦
-
Где такая красота?
-
Доброе утро. Хочу купить лосось у местного населения. Дайте кто нибудь контакт. Большое спасибо заранее.
-
Ванкувер, терміново! На Granville station днями стоїть бабуся з України. Вона готова братися за будь-яку роботу або підробіток, щоб мати змогу платити за житло. Будь ласка, якщо хтось може запропонувати підробіток або якусь інформацію, напишіть мені 🙏 Бабусі 67 років, раніше працювала з дітьми, в Канаді 1 рік. Наша землячка. Лише ми з вами можемо їй допомогти. !! Велике прохання переслати це повідомлення вашим знайомим !!
-
Як побачу її то запитаю телефон, вона досить часто стоїть на одній точці біля гранвіля
-
Я трохи знаю цю історію. Мої екс ланлорди були у Ванкуверу цими вихідними і раптово зустріли її на вулиці, вона стояла та просила милостиню. Так дійсно вона вже в віці, мені вона сказала що їй 65 років. Дійсно шукає який підробіток бо живе поки що в орендованій кімнаті. Нею опікується церква, але церква не дає грошей, тільки допомогає з одягом їжею та інформацією. В такому віці вона врядче знайде офіційну роботу, ще й без знання мови. Вона 2 роки тому прилетіла з донькою. Жила з нею та доглядала її дитину. В родині сталося якесь непорозуміння і донька її просто виставила на двір з кількома доларами у кармані. Зараз ця жінка дійсно шукає якусь роботу від прибиральниці до доглядальниці за дітьми, тваринами, городами тощо, щоб назбирати гроші на квиток десь у Європу або таки в Україну. Я їй запропонувала переїхати до нас на острів Ванкувер бо сама тут живу, мої екс ланлорди могли б їй надати кімнату на час так скажемо скрути. Але вона відмовилася бо боїться втратити можливість отримати місце у гуртожитку через церкву яка їй це пообіцяла. Дійсно ситуація трохи незрозуміла і вона у відчаї. Якщо у когось є можливість допомогти по місцю у Ванкуверу, я можу дати її телефон.
-
Вже в особистих обговорили, дякую 🙏👍
-
Вот питали
-
Я маю її телефон можу дати. Кому потрібно хто може допомогти.
-
Тут
-
Якщо її основна мета назбирати на квиток у Європу - то ми могли б зібрати по 10 доларів і допомогти людині.
-
Я також можу 100 баксів накинути на це діло.
-
Якщо у когось є друзі, або знайомі в європі, що зможуть їй допомогти з оформленням, давайте скооперуємось, сплануємо і потім дізнаємось, чи згодна на таке
-
Я 100 відсотків їх мети не знаю нажаль. Я спілкувалася з нею лише через телефон. Особисто людину не знаю, але я відчуваю що вона порядна. Бо навіть зараз я їй зателефонувала і сказала що їй можуть дзвонити різні люди щодо роботи, щоб вона мала при собі папірець бумаги та ручку, на всяк випадок. То людина від радощів плакала. Бо світ не без добрих людей 🙏
-
Я готовий оплатити недорогий квиток наприклад в німеччину, але треба спланувати хто її там зустріне і допоможе на виплати податися.