Ванкувер2022 🇺🇦
-
Та і цікаво чому вона у ванкувері, не краще місце для пенсіонерів, тут молодь не витримує в кого є вєфізична сила і якись рівень англійського
-
мож ей с какими психологами пообщаться или с социальными службами? какие у нее вообще цели, планы? в таком возрасте я не представляю как она будет выживать в Ванкувере, если кто-то не возьмет ее на (почти) полное содержание - церковь, волонтеры, хз.
-
Тут дуже багато запитань до неї, чому як і навіщо. Чому Німеччина, чи є там хтось у неї, чи вона просто аби куда втекти хоче
-
О то ж я теж спілкувалася довго. Вона начебто тримається але насправді вона у відчаї. Тому реально майбутнє у неї тут дуже невизначене.
-
Скажем так, якщо у вас немає права знаходитись в німетчині, то можуть бути проблеми. На власні очі бачив, транзитом ще пів біди якщо докажете
-
Можно подробнее? Звучит как что-то невероятное
-
Так що безвіз не катить
-
У мене товариша з автобуса зняли перед німетчиною, тому що його карта побуту була просрочена на пару днів а нову ще прислали, А коли я останній раз летів через німеччину то мене дуже довго розпитували про мету поїздки, і якби у мене не було австрійської блю карти то могли б і не пустити
-
А на якій підставі? Якщо паспорт біометричний і 3 місяці не витрачено, то мають пускати
-
А, зрозумів
-
Це я назвав німеччину як приклад недорогого прямого рейсу з ванкуверу