Ванкувер2022 🇺🇦
-
О то ж я теж спілкувалася довго. Вона начебто тримається але насправді вона у відчаї. Тому реально майбутнє у неї тут дуже невизначене.
-
Скажем так, якщо у вас немає права знаходитись в німетчині, то можуть бути проблеми. На власні очі бачив, транзитом ще пів біди якщо докажете
-
Можно подробнее? Звучит как что-то невероятное
-
Так що безвіз не катить
-
У мене товариша з автобуса зняли перед німетчиною, тому що його карта побуту була просрочена на пару днів а нову ще прислали, А коли я останній раз летів через німеччину то мене дуже довго розпитували про мету поїздки, і якби у мене не було австрійської блю карти то могли б і не пустити
-
А на якій підставі? Якщо паспорт біометричний і 3 місяці не витрачено, то мають пускати
-
А, зрозумів
-
Це я назвав німеччину як приклад недорогого прямого рейсу з ванкуверу
-
Тільки досвід
-
Де це всю інформацію можна знайти я не знаю
-
С понедельника в Британской Колумбии вводится плата за бумажные и многоразовые сумки Начиная с сегодняшнего дня, предприятия Британской Колумбии должны взимать с покупателей не менее $2 за новую многоразовую сумку и не менее 25 центов за бумажный пакет на кассе. Эти сборы являются частью усилий провинции по отказу от использования одноразового пластика. Плата взимается только за сумки для покупок. Пластиковые пакеты, предоставляемые продуктовыми магазинами для хранения продуктов или сыпучих продуктов, не облагаются сбором. Предприятиям также больше не разрешено использовать «оксо-разлагаемые» или компостируемые пластики для упаковки или одноразовых предметов.
-
В дорогих магазинах могли дать бесплатно. Теперь бесплатно запрещено
-
так и до этого сумки стоили денег 1-1,5$