Ванкувер2022 🇺🇦
-
Так вони ж в закордонних установах не тільки паспорт не видають, вони повністю відмовляють в консульських діях , тобто жодна державна дія на яку я маю право як громадянин для мене відсутня , так я? Чи можу я вважати що якщо мені відмовляють у всіх діях то це де факто ніби тебе лишили громадянства
-
Снести ее к херам на всякий случай 😂
-
Якшо ви маєте хоч один цифровий документ (наприклад загранпаспорт), то про вас система вже знає.
-
есть же Дия еще
-
Вообще ничего больше не дает. Так что это все пустая болтовня.
-
интересно так, а как вы можете быть осуждены, если даже в Украине не проживали на момент осуждения?
-
Неа. У них вся инфа и так есть
-
Без оновлених даних есть нехилый шанс потеряться в системе 😅😄
-
Суть в тому, шо оновлення даних в цьому сценарії не відіграє ніякої ролі. Бо повістка прийде або на оновлені дані, або на старі (які б вони не були). Ключове тут те, шо тепер всі, хто не прийде на ВЛК - можуть бути засудженні до тюрми. А далі всьо по списку.
-
Так государство и не отказывает в выдаче нового. Плюс, мы сейчас не о гражданском паспорте говорим, а о закордонном, который является лишь удостоверением личности гражданина зарубежом.
-
Вроде что б быть гражданином , не обязательно иметь загран паспорт ? 🤔🤔🤔🤔 он по факту дает право только покидать страну и ничего больше
-
Втрата паспорту це не відмова держ установи видати новий по причині закінчення терміна старого
-
нет, ты остаешься гражданином, просто без актуальных документов. Консульство в таких случаях выдает справку для возвращения в Украину
-
Следуя вашей логике, потерял паспорт - потерял гражданство. Бред полный.
-
Наши тоже )
-
то ли дело монобанк из страны третьего мира, где платежи доходили за 2 секунды )
-
Почему он , а не я ?(((
-
А вообще мне Канада нравится. Мы вот в субботу своих голубей в банк отправили в виде платежа по кредиту, уже вторник, а голуби до сих пор в пути.
-
ну да. И про пана привата ходили слухи )
-
Корбана?
29 Jan 2023, 04:08
170756/208300
14 minutes ago