Ванкувер2022 🇺🇦
-
нет, недостаточно. Но вроде уже были прецеденты, когда наш фюрер лишал людей гражданства без соответствующей заявки
-
Я не вам отвечала
-
Ймовірність, шо хтось в Україні невідцифрований дуже низька. Цифровий слід лишається майже скрізь: ідентифікаційний код, рахунки в банках, страховки, права, паспорти, нотаріуси… Видалення Дії - ніяк не вплине на ідентифікацію людини, її оголошення в розшук і інших схожих дій
-
Недостатньо
-
Річ шла про паспорт
-
Це єдиний документ на який я можу розраховувати, але я задаю питання з точки зору правового статусу для інших країн , чи достатньо цієї ситуації для розгляду вас як людей факто людини без громадянства
-
через 50 лет сделают )
-
Если человек хоть раз продавал/покупал недвижимость, переоформлял машину- знают
-
вы пишете то, что сами придумываете. Они не запретили все консульские действия. А лишь ограничили их, увеличив список требований для отдельных документов. Проездной домой вам выдадут вежливо, с улыбкой на лице и без лишних вопросов.
-
одно другому не мешает. Продвинутый мир можно развернуть и в сторону граждан и устроить самый жесткий тоталитарный режим на планете
-
Это игра с огнем. Это настолько крайняя мера- что даже не знаю
-
это и правда крутая штука, сделали бы в Канаде такую
-
Я вижу это так.
-
Так обновите документы и получите код. Ваши данные и так есть в базе. Но или вы сможете сделать свежие доки и получить повестску( например) или вы будете нелегалом и тоже получите повестку по умолчанию
-
Я ж не доказую, я запитую щоб розібратися
-
Рано или поздно все как-то разрешится. Нет войн, идущих вечно. Но вот это все про связь просроченного паспорта с утратой гражданства - ерунда полная.
-
Подивіться на статистику до Канади досі приіжають біженці з Сирії а там війна вже 8 років
-
Мы попали как раз в "период запрета"🙈🙈🙈 Потому что в резерве ещё q-кода не было🥺
-
Всьо зроблено банально простіше) З позиції оновленого закону - більше ніхто не буде паритись, шоб вам шось вручати. Бо закон говорить, шо ви маєте мати місце реєстрації. Місце реєстрації - це офіційний канал звʼязку. І тепер, якшо ви не змогли отримати, скажімо, повістку від ТЦК - це тепер ваша проблєма, а не ТЦК. Тепер ви вважаєтесь належним чином повідомлені навіть якшо цю повістку не отримали в руки. Тепер фактом вручення повістки вважається її відправлення на відому(!) адресу, а не факт вручення отримувачу.
-
Це мої роздуми
29 Jan 2023, 04:08
170777/208334
about an hour ago