Ванкувер2022 🇺🇦
-
І щоб мати можливість отримувати інщі консульські послуги за кордоном треба оновити дані. Якщо людина не знята з обліку, то їй треба буде пройти ВЛК, яке можна пройти тільки в Україні, а отже в консульських послугах потреби більше не буде)
-
Вы завели разговор с посылом узнать какие варианты существуют в действующих правилах и условиях . Вам отвечают именно об этом . При чем тут Америка ? И исключительные единичные случаи ? Конечно может все случится 🤷♀️ но это случаи один из тысячи и Канада точно не дает визы за пределы паспорта
-
Ви писали про обмеження пунктів видачі. Але це не є обмеженням пункту видачі, бо пункт видачі не може вам видати документ. Бо цей документ можна отримати тільки в Україні, і він не буде пересланий до пункту видачі, а отже пункт видачі не має жодних обмежень.
-
У меня сложилось впечатление что все слоты на все очереди где угодно просто рассчитаны на количество персонала , а не на потребность в услуге . В Киеве тоже слот в дп документ взять сложно , у меня ни разу не получилось . Но они не имеют права отказать если приходишь в живую очередь . Да , приходится постоять пару часов , но и без ловли слотов попасть все таки можно . А за границей 🤷♀️ не попрешь ( в очередь .
-
Тоді я ВЛК буду віддалено проходити по відео:)
-
Алиса, не соглашусь, самое сложное было, проверять каждый день, час, минуту, а вдруг... выложат🙈🙈😭 Это был п...ц... А когда чётко знала время, словила сразу☺️
-
Електронні повістки ще не затвердили. Можна їх боятись і не оновлювати дані, але в такому випадку висока вірогідність не легалізуватись будь де закордоном. Ще й штрафів в Україні отримати в взагалі не мати куди повернутись
-
Конечно, появятся😉 Просто нужно их ловить☺️🤣
-
Я в этой теме не шарю