Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нет
-
Если мне не изменяет память, то паспорт - все страницы с отметками Пруф оф статус - ворк пермиты, стади пермиты, визитор рекорды
-
Рекламу погодили з власником цього каналу?
-
Всем привет подскажите кто помнит по докам на продление ВП - passport - все страницы или только первую? - family member proof of status - это что такое? подаю на себя, жену и ребенка ps - я вижу и знаю что есть “Instructions” по каждому полю - но к сожалению при нажатии выдает JavaScript ошибку
-
На человека?
-
Возможно кто то хотел бы съездить на аерошоу в эти выходные ? Есть билет на пятницу или субботу (на машине на 5 человек) цена 110$
-
Волшебное место!..☺️🥰🔥
-
Чуден White Rock при тихой погоде!
-
У нас такие карты
-
Мені би просто спочатку зрозуміти, по якому принципу це працює, і як її отримати, можливо я можу когось зі знайомих близьких попросити щоб дали рекомендацію, щоб не напрягати не знайомих людей з групи. Я дякую вам, як маєте змогу спочатку пояснити, що я це і як це працює. Можна і тут, якщо це буде також для когось актуально, прочитають, а можна і в приват
-
выйдешь в поле, сядешь *рать - далеко тебя видать
-
Хто використовує/використовував карточку яка дозволяла відвідувати басейн і наче 50% знижка на спортзал. *На цій карточці ще цифра 1 велика
-
Там і зимою добре)