Ванкувер2022 🇺🇦
-
ну я хз кем надо быть шоб девушку угостить ночью Листерином 😁🤦♂️
-
Уникальная формула LISTERINE на основе эфирных масел: тимол, эвкалиптол, ментол, метилсалицилат. Хлорид цинка. Фторид 220 ppm F. Не содержит спирта.
-
💦Инᴛиʍᴏ4ᴋu ᴧюбой деʙуɯᴋu.✨ Набеᴩи ʙ ᴨоиᴄkе ᴛеᴧеᴦᴩᴀммa ᴄᴧоʙо: 65ruu 💦Инᴛиʍᴏ4ᴋu ᴧюбой деʙуɯᴋu.✨ Набеᴩи ʙ ᴨоиᴄkе ᴛеᴧеᴦᴩᴀммa ᴄᴧоʙо: 65ruu
-
ну я понимаю что таки есть 😁 Но мой то месседж был для нашего чата. А тут таких явно нету 🤦♂️😁
-
Добрый вечер
-
Доброе время суток, человек из другого часового пояса 😃
-
Ну дайте бота потроллить. Я на конференции сижу, мне скучно.
-
Усім привіт! Запрошую наших дівчат попрощатися з літом і разом помріяти про майбутнє. Зустріч 1 вересня у Burnaby. Що очікувати від зустрічі? ✨Нові знайомства та спілкування у жіночому колі. ✨Медитація - вправи на позбавлення від блоків. ✨Арт терапія - прощавання з минулим і створення майбутнього. ✨Професійна фото і відео зйомка. ✨Здорові десерти і комбуча. ✨Посмішки та гарно проведений час! Організатори: G!rlfriends Events Дві подруги з Києва і Житомира, яким ну дуже не сидиться вдома! Коли? 1 вересня, 2024 11:00 - 13:30 Open doors 10:30am Де? 4510 Halifax Streeet BURNABY, BC, V5C 0K4 Реєстрація www.eventbrite.com/e/986040201787?aff=oddtdtcreator
-
Правильно там вопрос задан. Там для резидентов цена ниже. Я покупал как резидента.