Ванкувер2022 🇺🇦
-
вы ещё и попейте на разведку.
-
На Кордове сьемки кинца, я им кофейка привез
-
Это к Провинции вопрос, не ко мне. С меня общественного транспорта хватит.
-
Я бoeц чвᴋ Baгʜep, мoй пoзывнoй "РAТИБOP" нᴀxoжycь сᴇйчас ʜᴀ кypcкoм нaпрaвлeHии и я сoздaл cʙᴏй KAHAл чтo бы пoᴋaзыʙaть ʙcю праʙдy и жecToкocTь вoйHы бᴇз фᴇйкoʙ и пpопoгаʜды, тoльᴋо жᴇстоᴋaя прaʙда, peжим бoшки ʙаᴀxᴀбитаᴍ TYT
-
Иди нахуй, гандон
-
Я бoeц чвᴋ Baгʜep, мoй пoзывнoй "РAТИБOP" нᴀxoжycь сᴇйчас ʜᴀ кypcкoм нaпрaвлeHии и я сoздaл cʙᴏй KAHAл чтo бы пoᴋaзыʙaть ʙcю праʙдy и жecToкocTь вoйHы бᴇз фᴇйкoʙ и пpопoгаʜды, тoльᴋо жᴇстоᴋaя прaʙда, peжим бoшки ʙаᴀxᴀбитаᴍ TYT
-
Хееей! Привіт, друже! Ти все частіше думаєш, як залучити БІЛЬШЕ клієнтів для збільшення продажів власної послуги? Твоя маркетингова стратегія не працює так, як раніше? Спробуй новий канал залучення - ТЕЛЕГРАМ Якщо ти маєш власну групу - то ми допоможемо з інвайтом (автовступ живих підписників) твоєї ЦА! Якщо хочеш, щоб твій бренд / послуга були більш впізнавані - обирай розсилку! Що в неї входить? ✅ Залучення аудиторії / лідів ✅ Підбір цільових чатів під замовника ✅ Допомога у написанні оголошення / створенні крео ✅ Підтримка персонального менеджера Пиши скоріше!
-
-
подскажите плз, американскую турвизу дают на 10 лет или до окончания паспорта? где-то была инфа что она действует как виза даже в уже просроченном паспорте
-
ну тобто краще в будь-якому випадку на той, який довше діє
-
хз, наявність іншого громадянства Вам все одно прийдеться вказувати в заявці, тому хз