Ванкувер2022 🇺🇦
-
Это читала, вопрос другой, например я ходила с ребенком к стоматологу, дала его карточку, сказали 2000$ покрытие, где они это смотрят, я могу так же глянуть? Например узнать могу ли я на массаж походить или еще куда-то? Или то что я ходила уже раз 15 в walk in clinic, потому что они говорят прийти через 2 недели и так уже 4-5 месяцев, это норм? Или какой-то лимит есть? Может мне потом счет прийдет за все эти походы🤷♀️
-
Здається кімната для 1 персони на Nanaimo & Hastings з приватною ванною кімнатою. Здається з 1го жовтня до кінця року. Ціна $1050. Це будинок (дюплекс), всього вас житиме там троє. Чудові сусіди, велика пральна і сушарна машина у будинку, дуже тихо, чисто і все адекватно. Здаю бо переїзжаю в іншу країну. *Матрас не здається разом з кімнатою. Кімната здається без ліжка* *Є також можливість продовжити контракт, але з 1го січня оренда буде трохи вище. A room for rent for 1 person at Nanaimo & Hastings with private bathroom available from 1st of October till the end of the year. Rent is $1050 a month. It's a house (duplex), will be shared with 2 more people. Large washing and drying machines in the house, nice flatmates, quiet area, clean and peaceful. Renting it out since moving to another country. *The air mattress will not be rented together with the room. The room is rented without a bed* *The lease can be extended. The price of rent from the 1st of January will be a little higher.
-
Мы просто сегодня вареники делаем для него
-
Друзі, хто має досвід оформлення бізнес ліцензії в Ванкувері, відпишіть будь ласочка 🙏🙏 маю декілька запитань
-
Всем привет. Как узнать что покрывает моя MSP страховка(Pharma Care)?
-
Сегодня же 21 утром
-
Сегодня или 28?
-
@worshipthebest Поздравляем Пастора нашего чата с днем рождения!!! Многие счастливые лета! Счастья и здоровья!!! 🎁 🍰 🎉
-
Дякую! Їдем гуляти тоді! Дякую що відгукнулись ✋
-
Port Moody, дощу немає
-
Доброго ранку вихідного дня всім! Скажіть, хто де знаходиться- порт муді , порт коквітлам чи нʼю вест , у вас дощ йде? Шукаєм де поїхати гуляти з дитиною, Ванкувер вже дощить.
-
Всем срочно просмотреть 200 лекций известного семейного психолога столичного уровня