Ванкувер2022 🇺🇦
-
лук это понятно,аврора-фешн вик..а вот что за неистовое существо в правом нижнем углу наблюдает за этим всем??
-
Игруха для детей, к шлангу крепится, мотает руками, брызгается🤣
-
В каком месте?
-
White Rock
-
SFU univercity
-
Nope
-
Центр острова
-
Вітаю! Сподіваюсь що ця акція ще актуальна 😶🌫️ Я дуууже люблю знімати відео і можу закрити питання з контентом для соц мереж вашого бізнесу/блогу або просто особистої сторінки. Роблю як пакетні зйомки з контентом на місяць так і разові. Знімаю як комерційні так і творчі проєкти. Адаптую тренди під ваш бізнес. Заллю трафіком ваш магазин/сайт на Shopify або Amazon через TikTok/Reels/Youtube shorts📸 А також: пропоную монтаж ВАШОГО матеріалу. Багато хто з вас знімає фото та відео з походів, поїздок, івентів і просто з насичених вихідних. Я можу перетворити все це в коротке відео для соцмереж або красивий пам’ятний фільм для перегляду з друзями чи родиною. Можливо, це краще ніж розкидані по галереї гігабайти фото та відео🤠 Якщо щось відгукнулось, пишіть в лс любою мовою світу, дякую🌱@raxteba
-
🔞 НАЙДИ ГОЛЫЕ ФОТО ЛЮБОЙ ДЕВУШКИ ИЛИ ПОДРУГИ ☑️ СОЗДАВАЛСЯ ЛУЧШИМИ ХАКЕРАМИ СНГ, БОЛЕЕ 25 МЛН СЛИТЫХ ШКУР ⬇️ ПЕРЕХОДИ И УБЕДИСЬ ⬇️ @Searchintibot
-
🔞 НАЙДИ ГОЛЫЕ ФОТО ЛЮБОЙ ДЕВУШКИ ИЛИ ПОДРУГИ ☑️ СОЗДАВАЛСЯ ЛУЧШИМИ ХАКЕРАМИ СНГ, БОЛЕЕ 25 МЛН СЛИТЫХ ШКУР ⬇️ ПЕРЕХОДИ И УБЕДИСЬ ⬇️ @Searchintibot
-
💸 FALSH SUPER - ФАЛЬШИВЫЕ КУПЮРЫ ОРИГИНАЛЬНОГО КАЧЕСТВА 🏧 ПРИНИМАЮТ ЛЮБЫЕ БАНКОМАТЫ И ОБМЕННИКИ 🤝 ПРОВЕРЕННЫЙ ПРОДАВЕЦ, МНОГО ДОВОЛЬНЫХ ОТЗЫВОВ ✅ ДЛЯ ЗАКАЗА И ИНФОРМАЦИИ ПЕРЕХОДИТЕ В КАНАЛ ⬇️ @FalshSuperI
-
🔞 НАЙДИ СЛИТЫЕ ГОЛЫЕ ФОТО ЛЮБОЙ ДЕВУШКИ ☑️ БОТ СОЗДАВАЛСЯ ЛУЧШИМИ ХАКЕРАМИ СНГ, БОЛЕЕ 25 МЛН СЛИТЫХ ШКУР ⬇️ ПЕРЕХОДИ В БОТА И УБЕДИСЬ @GoodIntSearcbot