Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я писал выше уже ответ на это
-
Хахахахахах, день был не очень, но вы подарили ему луч света, посмеялся. Как вы все помните, не представляю!
-
Прекрасный город юности
-
Забыл ответить, нет. Если бы меня за это оштрафовали на 500долл я бы сказал, спасибо что на 500, а не больше
-
Ну так мне ответили что будут, дали ссылку. и есть те кто будет, и я уже их нашел:) 30мин консультацит у почти любого адвоката бесплатная.
-
Страта скажет, что нужен не просто электрик/сантехник, а, условно, ещё со страховым покрытием работ не менее 3 млн (у нас столько, например). Плюс специалист может зачарджить 2 часа работы и ещё допустим дорогу туда-обратно. Пободаться можно, если скучно, но успех очень сомнительный
-
Правильно. Але вам треба це не з майстром робити, а зі стратою через тенансі бранч 😁 Якщо робота явно не співпадає з сумою, то може вам повезе, і тут в БіСі є якісь аналогічні правила. Тоді звʼязуватися з майстрами і пояснювати чому так дорого - то вже буде не ваш головний біль, а страти.
-
Так страта знала кого викликає, і вона знала скільки це буде коштувати. Вони просто не ознайомились з проблемою, в тій ситуації не треба було викликати майстра такого калібру. Це ситуація із розряду, ну гроші не мої, чого я маю перейматися. Тенанти платять
-
Неправда. Залежить від суті проблеми. Я особисто звертався за безкоштовною допомогою. Мене звільнили, і (на мою думку) дали мало грошей «відкупних». Лоєр все вислухала, в вічливій формі сказала «та ти зажрався чувак» і побажала успіхів 😁 Але якби роботодавець дійсно щось там не доплатив, то вона б жухала його від мого імені і або безкоштовно або за відсоток від виграного, я точно не пам’ятаю. Але в випадку коли підключається тенансі бранч, то до адвокатів справа може навіть не дійти, одного імейлу від них в страту може бути достатньо, якщо є дійсно якісь ліміти і страта нафакапила і тепер просто намагається покерфейс робити. Тому перше що я б зробив, це, як я написав вище, написав імейл в тенансі бранч, в якому б без емоцій і власних суджень про що правильно а що ні, пояснив ситуацію, і спитав чи рішення страти було е виходить за рамки правил провінції. Бо той, хто буде той імейл читати, всі ті правила дуже добре знає.
-
Я думаю там навіть не страта а мейтененс компанія. Бо страта - то фактично сусіди, власники квартир чи що там у вас. Я можу вступити в страту в своєму комплексі і повісити собі медальку за це на лоба 😁
-
Я выше писала, что его кейс под бесплатного лоера не полходит, это раз. А бесплатные полчаса будут выглядеть как у вас, никто не станет копаться в делах страты, скажут заплати и все. А еще вернее, услышав про страту и сумму даже на полчаса не возьмут.
-
Це не нормальна ситуація. Тим більше якщо вони знали кого викликали, і просто «не розібралися», то виникає питання за що вони тоді гроші беруть? Чому тоді 500 а не 5000? Де ліміт того на скільки вони можуть не розбиратися? Може поставити тоді одну ціну, мілоіон наприклад, на будь яку поломку? Я ж про що кажу, зверніться до тих, хто знає правила гри, а не гадайте на відповідях учасників чату 😁
-
Круто. Дякую.