Ванкувер2022 🇺🇦
-
Підпишіться на ФБ групи Нью Веста. За останній місяць там вже два рази якісь будинки спецназ штурмував. Колись на балконі готелю лежав труп і купа кровіщі. Перед тим той самий готель штурмував SWAT, стояли броньовані машини. Хто хоче знайти, той знаходить. Але хто не хоче, то звісно результат буде інший
-
Вспомнилось нетленное из ЖЖ useless-faq : "Умеют ли пумы мурчать? Умеют ли пумы рычать? Какие они ещё издают звуки? А рыси? Мурчат, рычат, ещё что-то?" И один из ответов: "Да, пумы умеют мурчать! Да, пумы умеют рычать! Различные звуки умеют зверюки. И рыси не могут молчать!" 🤣🤣
-
Так блин мы продуем Виннипегу по количеству солнечных дней 😂
-
а это вам никогда официальные власти не расскажут. Если только ситуация случайно не выйдет из под контроля В моем районе этим летом усыпили двоих взрослых медведей: Один напал ночью на подростка, но тот весил под 100 кг и отбился, другой шел за 3 детьми младшего школьного возраста, не обращая внимания на крики взрослых прохожих
-
От я поражаюсь🙈 Народ, а чем-то хорошим помериться не охота???☺️😉🤪 Че-то как-то о негативном...
-
Main Street в Вінні - це як East Hastings тут. Там немає чого ходити. Але якщо вірити фактам, а не BBC (баба бабі сказала), то вбивств в Ванкувері по статистиці більше ніж в Вінніпезі кожного року. --- Number and rate of homicide victims, by Census Metropolitan Areas Winnipeg, Manitoba 2021 - 41, 2022 - 53, 2023 - 45 Vancouver, British Columbia 2021 - 60, 2022 - 73, 2023 - 48 www150.statcan.gc.ca/t1/tbl1/en/tv.action?pid=3510007101&pickMembers%5B0%5D=2.1&cubeTimeFrame.startYear=2021&cubeTimeFrame.endYear=2023&referencePeriods=20210101%2C20230101 А якщо вже дивитися на ширшу картину, то ось в цьому списку спочатку йдуть Ланглей і Чілівак, і тільки потім Вінніпег. А одразу за Вінніпегом іде Мішн. В цілому в першу 20-ку входить 12 міст БіСі і тільки одне з МБ. А я можу сказати навіть більше, то навіть не увесь Вінніпег, а певні його райони. Всі ті райони знають, і адекватні люди там не вештаються. А хто хоче fuck around той має рано чи пізно find out 😁 canadacrimereport.com/crime-severity-index?min_population=25000&sort=crime_severity_index&direction=desc
-
А що вас не дратує?))) Від чого ви радієте?😉
-
гризли закапывают свою добычу,😕
-
Що мене реально дратує в Манітобі - це кліщі. Ото блін проблема.
-
Просто надо знать, как себя вести при встрече с медведицей - и все.
-
Я одного літа їздив в Вінні у відпустку. Там купа крутих місць і класна природа. Про комарів то більше міф. Їх більше ніж тут, але щоб прямо так як описують, то ні. Основна помилка, якої припускається більшість відвідувачів Манітоби - це сидіння в Вінніпезі чи якому іншому місті. Найгірше, що можна зробити.
-
вы можете неудачно столкнуться с медведицей и это никак не связано с пищевыми отходами.
-
Практика показывает, что молодым людям с высшим образованием легче всего промыть мозги. Мы с вами практически свечку держали 10 лет назад.
-
Самый опасный зверь в лесу - это человек. Звери не едят свою добычу «безотходно».