Ванкувер2022 🇺🇦
-
«Перед тим у Старбакс» було 2 роки тому. Langley мабуть 2 постріли зробив, нікого не вцілив, слава Богу.
-
Да Ричмонд мне тоже больше всех нравился всётаки Китайцы дисциплированые и не балуються наркатой, потом кокитлам там я так понял корейская диаспора поэтому плюс минус как ричмонде, хотя опятьже ночью я незнаю, мне одного раза в сюрее хватило, после этого я после 22:00по городу не гуляю, печально конечно что так
-
Та блін. Он в Ванкувері чувак одного зарізав, а іншому майже руку відпиляв на порозі церкви. Це ж зовсім недавно було. А перед тим в Старбаксі коло Кенеда Плейс якийсь імбіцил загнав ніж в грудину хлопцю на очах у його дружини і дитини. Перед тим по Ланглей бігав чувак і тупо розстрілював всіх кого зустрічав поки його самого не завалила поліція. А потім хтось "Вінніпег - це так ризиковано" 🤣
-
Северный я считаю самый спокойный.
-
не знаю, сигналок много, но событий не вижу. Живу как ежик в тумане. У нас в Украине как-то соседка умерла, мы жили на первом этаже. Ее хоронили, мы даже не знали и не видели. И воры подвал обносили, мы тоже не слышали. Соседи ругались с нами, что мы отмороженные 🤦😂
-
Це максимум за 2 роки.
-
Port Moody. Гораздо меньше.
-
Та в Ланглей постійно щось відбувається. Я буквально пару місяців тому їхав по фрейзер хайвей, а там машин 10 поліцейських з мігалками, все перегорожено, люди з автоматами. Ланглей - друге місто в КАНАДІ по рівню криміналу в 2023 році серед міст з населенням 25к і більше canadacrimereport.com/crime-severity-index?min_population=25000&sort=crime_severity_index&direction=desc
-
Coquitlam супер спокойный в любое время суток, тьфу-тьфу-тьфу
-
A 17-year-old student was fatally shot in a vehicle in Burnaby. The Burnaby RCMP believe the shooting was targeted.