Ванкувер2022 🇺🇦
-
Сильвупле 🤣 www.easypark.ca/appeals-form
-
Треба дзвонити в кастомер супорт
-
На будущее (всем, не только вам) : нужно внимательно смотреть на правила парковок, особенно на то, не написано ли no walk-offs
-
-
Просто написал в Гугле easypark dispute, первая ссылка
-
Ну так и задумано 🤣🤣
-
Напомнило: - Однако, мистер Дент, маршрут был выставлен для всеобщего ознакомления в местном бюро планирования и висел там девять месяцев. - Ага, как только я узнал, то сразу же помчался прямо в бюро. Это было вчера в полдень. Вы ведь не особенно утруждали себя предупреждениями? Я имею в виду: никому ни слова, ни одной душе, правда? - Но маршрут был обнародован для... - Обнародован? В конце концов мне пришлось спуститься в подвал, чтобы отыскать его! - Верно, там у нас находится отдел информации. - С фонариком! - Наверное, света не было. - И ступенек тоже! - Но послушайте, вы ведь нашли план! - Да, - сказал Артур, - нашел. На дне запертого шкафа в заколоченном туалете. А на двери табличка висела: "Осторожно, леопард!" "Автостопом по Галактике" 🤣🤣
-
Есть предложение по работе на 2-4 дня, строительные работы. 778 953 5414 Игорь
-
Эвакуатор стоит долларов 200 легко 🤣 Так и штраф тоже придется заплатить, если они украдут тачку.
-
Как там у классика: "Заплати налоги и спи спокойно" 🤣🤣🤣 Ну либо не парковаться больше на парковках easypark.
-
Я коли дзвонив їм, слухавку взяла якась китаянка, яка спочатку не могла чітко вимовити "info" в "[email protected]", а потім почала мене звинувачувати в тому, що це у мене трабли з англійською вимовою чи вислухою, я так і не зрозумів 🤣 Короче свята людина! Дала мені такий привід для комплейну 🤣 У нас зі злодіями з ізіпарку переписка була на 40 імейлів, в яких вони постійно ігнорували мої питання про харазмент, але понижували суму "штрафу", а я постійно пояснював їм, що я взагалі нічого ніколи їм не заплачу, мова взагалі про це не йде, а цікавить мене як компанія бореться з проявами харазменту на національному підгрунті і чи особа, яка дозволила собі харазмент, вже звільнена нахуй, чи все ще продовжує цю огидну практику 🤣 Але в моєму випадку стоянка дійсно була непідготовлена, а це їх пряма відповідальність згідно їх контракту з містом який я також знайшов. Пройшов мокрий липкий сніг, який обліпив знаки, а апарати для оплати "сховали" за горами снігу по півтора метру. Контролер на місці замість того, щоб сповістити ізіпарк, що треба чистити парковку, бо вже снігу по коліно і знаків не видно, бігав і виписував штрафи. Як він мені сказав "та тут на парковці 40% людей не заплатило". На що я логічно його запитав "тобто ти називаєш 40% людей злодіями, і не бачиш, що причина саме в тому, що ви не виконали належно свою роботу?". Короче мораль проста. Хочете легких грошей? Не економте на кастомер супорті і іншому стафі 🤣 @Vir_193 Так що можна сміливо дзвонити з будь яким рівнем іншлішу 🤣