Ванкувер2022 🇺🇦
-
Как я и написал: Всегда внимательно смотреть правила парковки, стараться не парковаться на diamond parking (тоже звери ещё те), если парковка возле магазина, а вам нужно куда-то в другое место поблизости - от машины пройти сначала в магазин, а потом технично выйти и по своим делам, а не сразу прочь от магазина в другую сторону - так реально поймать штраф за walk-off (например, на парковке Костко в Порт Коквитлам люди ставили свои тачки и шли через дорогу в Cookie Crumbl за печеньками, а потом их ждал бонус- штраф ).
-
Вони можуть погрожувати тим, що попортять кредіт скор. То брехня. Також кажуть, що віддадуть ці борги колекторам. І дійсно хтось може подзвонити. В такому випадку треба дуже вічливо вислухати що воно там хоче, потім запитати імʼя, позицію і назву компанії яка турбує, і все це записати. І потім пояснити спокійно, що якщо він чи ще хтось з його компанії ще хоч раз набере цей номер телефона, то на них буде подана кляуза в поліцію. Бо небажані здвінки - це також харазмент.
-
Ну да, например поставил на science world на Макдональдсе и пошел гулять. Пришел - а там $80 штраф за уход с парковки.
-
Walk-off наверное значит, то что написано, "уйти". То есть, поставить машину на одной парковке, и уйти в совершенно другое место.
-
Те що їх контролери чатують "в кущах" - це взагалі дічь. Ніде в світі не штрафують за затримку до 15 хвилин.
-
Сіра зона. В принципі незаконно, але доказати це буде довго і дорого. Тому ніхто не береться.
-
Ну схоже на те. Але бісить що вони продовжують використовувати слово "штраф". Штрафи в Канаді виписує поліція, і на них не нараховується податок. А ізіпарк нараховує податок на свій інвоіс, просто підганяють суму свою так, щоб сума з податком була кругла. Тобто фактично імітують штраф.
-
Саме смішне з тим ізіпарком те, що контракт з ним з боку сіті оф Ванкувер підписував чувак, який після того перейшов до них на високу позицію 🤣 Якщо це не корупція то що тоді корупція? При цьому вони відповляються розкрити свої фінанси, хоча, як підрядник міста, вони зобовʼязані. З ними наче навіть судився хтось, але я можу помилятися.
-
Та мене ізіпарк просто вкурвив дуже сильно. 😁 Це все гуглиться нормально, але якщо є можливість зекономити комусь час.
-
Знову ж таки чисто якщо вірити інформації в інтернеті, то люди роками нічого не платять, збирають ті штрафи, потім тупо міняють номери. Тому, на скільки я зрозумів, шансів попасти на евакуатор не так вже і багато. Може можна якось продумати "безпечний" час, за який евакуатор точно не доїде? Бо колеса не будуть блокувати, і, в принципі, якщо шансів зловити тачку малувато, то евакуатор гнати також нікому не захочеться. Але це тільки думки вголос.