Ванкувер2022 🇺🇦
-
Вот с этим уже лучше в авточат, я думаю t.me/tachkiVan
-
Спасибо) Взаимно😉 хорошо что у вас всё есть) Понимаю) личное решение каждого Я наоборот всё держу при себе (банки ,карти,номера,ключи , подписки ) пока что юзаю наше😅 паспорт то никуда не делся)
-
Як нарахували? Підвищують "штраф"?
-
Я могу только предположить что да ...но я не знаю это точно
-
(це я б так зробив, ви вирішуйте самі чи так робити 😁) Ну то вони так трактують. Як я і казав, вони вам виписали invoice for trespassing. Тобто вони кажуть "ця людина знаходилася на нашій власності, і ми хочемо за це стільки грошей". Ви їм можете написати що ви дуже згодні заплатити, прямо не можете себе стримати від цього так хочете, але вам не зрозуміла ціна. Попросіть надати розбивочку цього інвоїсу, бо ви вважаєте, що ціна за їх послуги не є адекватною. Це ваше ЗАКОННЕ право - вимагати пояснення звідки така ціна. Але не оперуйте словом "штраф", використовуйте слово "інвоіс". Бо то не штраф, а інвоіс, і знання цієї різниці - то ваша зброя. Тут вони вам можуть сказати, що ви погодилися на цю ціну коли заїхали на парковку бла-бла-бла. Або коли ще щось там сталося і ви точно погодилися. Але якщо врахувати, що вони не можуть виписувати штрафи, бо вони не поліція, то як ви могли погодитися? 😁 Якщо вони відмовляться надати вам пояснення про "ціноутворення", то ви їм повідомте, що тоді ви готові їм заплатити ціну, яку ви вважаєте чесною. Наприклад 7.25 😁 А якщо їх це не влаштовує, то вони можуть звернутися в суд. - Подача в суд - 50 баксів + такси. Може вже й більше 😁 - Далі вони будуть вимушені в суді доказувати, що реально їх ціна адекватна, і є всі шанси, що не докажуть 😁 - Це не враховуючи ціну роботи лоєра, який в суд має прийти 😁 Вони звісно жадібні мудаки, але точно не дебіли. Тому шансів, що вони подадуть на вас в суд майже немає. Бо за 150 доларів в суд довго не походиш. Але це тільки якщо хочеться порозважатися. Якщо ні, то просто викидувати ті імейли, і або змінити номерний знак (в ICBC кажете про ізіпарк і вас зрозуміють одразу 🤣) або ніколи на їх парковках не паркуватися.
-
Ну, і як видно на скріні вище, 7.25 - то також була ловест посібл ціна. Але то також була не точна інформація 🤣
-
У мене починалося все з чи 49 чи 89. І, на думку якогось там менеджера, не було жодої можливості знизити цю ціну. Прямо "та ти папав чувак, гатовся" 🤣
-
чем выше скорость, чем легче машина и чем меньше глубина протектора - тем легче словить. Когда я на смарте гонял, то при широкой резине спереди уже на 60 можно было всплыть
-
В мене була ситуація в перші і тижні у Ванкувері. Я ходила до нашого почесного консулу завірити доручення. Він мене відправ потім на пошту. Ну а там щось зависло на мені і я затрималася на 3 хвилини до авто. Штраф 150, наш друг написав їм листа довгого - не подіяло , потім 200, потім до суду вони подали, суд був лише письмовим, тобто треба було лише на емейл написати своє пояснення, суд ми провтикали. Слідуючий штраф прийшов вже 300, але поки це все відбувалося ми вже продали авто, а вони у листі писали що якщо не сплатите , то не зможете продати. На тому все і скінчилося. Вже 2 роки пройшло. Більше не пишуть.